Nr. 726847

Verkocht
Kunst; Kees en Ludmila Verkade - Handgeschreven brief en gesigneerde foto - 1980
Eindbod
€ 71
501 weken geleden

Kunst; Kees en Ludmila Verkade - Handgeschreven brief en gesigneerde foto - 1980

Ludmila VERKADE, geboren barones FALZ-FEIN: Handgeschreven brief in het Engels, gedateerd '9th August 1980' aan Nederlandse bewonderaars. 11 regels tekst. De brief heeft aan de achterkant lichte lijmsporen (onverkleurd), maar verder is de staat uitstekend. - Met een kunstzinnige foto van het jonge echtpaar (achterop het stempel van de fotograaf, Frans Terpoorten). De foto is met viltstift gesigneerd door KEES VERKADE en zijn vrouw Ludmila en gedateerd 'Monaco 1980'. - En met een kleurenfolder (6 p.) van Monaco Fine Arts met opdracht, gedateerd 'Monaco 10.7.1980'. De foto van het echtpaar Verkade is er ook in opgenomen, naast foto's van enkele beeldhouwwerken, en een tekst van de bekende romanschrijver Paul Gallico De beroemde Nederlandse beeldhouwer Kees Verkade (geboren 1941) woont sinds de jaren zeventig in Monaco. Zijn tweede vrouw Ludmila (geboren in Liechtenstein, 1951) is de dochter van een Russische baron en een Engelse lady (die later hertrouwde met de schrijver Paul Gallico - hij publiceerde in 1954 het boek Ludmila - A Story of Liechtenstein!). In 1979 sloten de kunstenaar en de barones een sprookjeshuwelijk, waar ook Princess Grace bij aanwezig was. Dat sprookjesachtige spreekt ook uit de mooie foto en de folder. Bron: Kunstbus.nl

Nr. 726847

Verkocht
Kunst; Kees en Ludmila Verkade - Handgeschreven brief en gesigneerde foto - 1980

Kunst; Kees en Ludmila Verkade - Handgeschreven brief en gesigneerde foto - 1980

Ludmila VERKADE, geboren barones FALZ-FEIN: Handgeschreven brief in het Engels, gedateerd '9th August 1980' aan Nederlandse bewonderaars. 11 regels tekst.
De brief heeft aan de achterkant lichte lijmsporen (onverkleurd), maar verder is de staat uitstekend.

- Met een kunstzinnige foto van het jonge echtpaar (achterop het stempel van de fotograaf, Frans Terpoorten). De foto is met viltstift gesigneerd door KEES VERKADE en zijn vrouw Ludmila en gedateerd 'Monaco 1980'.
- En met een kleurenfolder (6 p.) van Monaco Fine Arts met opdracht, gedateerd 'Monaco 10.7.1980'. De foto van het echtpaar Verkade is er ook in opgenomen, naast foto's van enkele beeldhouwwerken, en een tekst van de bekende romanschrijver Paul Gallico

De beroemde Nederlandse beeldhouwer Kees Verkade (geboren 1941) woont sinds de jaren zeventig in Monaco. Zijn tweede vrouw Ludmila (geboren in Liechtenstein, 1951) is de dochter van een Russische baron en een Engelse lady (die later hertrouwde met de schrijver Paul Gallico - hij publiceerde in 1954 het boek Ludmila - A Story of Liechtenstein!).
In 1979 sloten de kunstenaar en de barones een sprookjeshuwelijk, waar ook Princess Grace bij aanwezig was. Dat sprookjesachtige spreekt ook uit de mooie foto en de folder.

Bron: Kunstbus.nl

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object