Nr. 32282315

Verkocht
Lip - Mach 2000 Moonphase Prototype - Heren - 1970-1979
Eindbod
€ 400
227 weken geleden

Lip - Mach 2000 Moonphase Prototype - Heren - 1970-1979

Uiterst zeldzaam horloge ontworpen door de befaamde ontwerper Roger Tallon. Het gaat hier om de iconische Mach 2000, een model dat überhaupt al vrij zeldzaam is. Echter gaat het hier om een prototype met maanfase, dat nooit op de markt is geweest. Dit horloge was een experiment met het PUW255 kaliber dat vervaardigd werd in Duitsland. Omdat het model uiteindelijk werd afgekeurd, kwam het nooit op de markt. Daardoor is het erg bijzonder dat het horloge hier wordt aangeboden. Dit verhaal kan worden nagelezen in "LIP Des heures à conter" door Marie-Pia Auschitzky Coustans, op pagina 102. Het horloge heeft een 40x42 mm zwarte aluminium kast, welke in perfecte staat verkeert. De blauwe en rode knop zijn in dit model niet functioneel en de gele wordt voor alle instellingen gebruikt. Op de drie uurs positie kan de datum worden ingesteld, op de 6 uurs positie de maanstand en tot slot kan op de 9 uurs positie de weekdag worden afgelezen. De wijzerplaat verkeert in perfecte staat. Ook het uurwerk is zeer schoon en werkt perfect. Wordt geleverd op de originele rubber band, welke is te verstellen tot ten minste 20cm polsomtrek. Het horloge wordt uiterst zorgvuldig verpakt en verzekerd naar de nieuwe eigenaar verstuurd.

Nr. 32282315

Verkocht
Lip - Mach 2000 Moonphase Prototype - Heren - 1970-1979

Lip - Mach 2000 Moonphase Prototype - Heren - 1970-1979

Uiterst zeldzaam horloge ontworpen door de befaamde ontwerper Roger Tallon. Het gaat hier om de iconische Mach 2000, een model dat überhaupt al vrij zeldzaam is. Echter gaat het hier om een prototype met maanfase, dat nooit op de markt is geweest. Dit horloge was een experiment met het PUW255 kaliber dat vervaardigd werd in Duitsland. Omdat het model uiteindelijk werd afgekeurd, kwam het nooit op de markt. Daardoor is het erg bijzonder dat het horloge hier wordt aangeboden. Dit verhaal kan worden nagelezen in "LIP Des heures à conter" door Marie-Pia Auschitzky Coustans, op pagina 102.

Het horloge heeft een 40x42 mm zwarte aluminium kast, welke in perfecte staat verkeert. De blauwe en rode knop zijn in dit model niet functioneel en de gele wordt voor alle instellingen gebruikt. Op de drie uurs positie kan de datum worden ingesteld, op de 6 uurs positie de maanstand en tot slot kan op de 9 uurs positie de weekdag worden afgelezen. De wijzerplaat verkeert in perfecte staat. Ook het uurwerk is zeer schoon en werkt perfect. Wordt geleverd op de originele rubber band, welke is te verstellen tot ten minste 20cm polsomtrek. Het horloge wordt uiterst zorgvuldig verpakt en verzekerd naar de nieuwe eigenaar verstuurd.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object