Nr. 29288877

Verkocht
Mercedes-Benz - 500 SL (R107) Roadster (Cabriolet) - NO RESERVE - 1982
Eindbod
€ 15,000
238 weken geleden

Mercedes-Benz - 500 SL (R107) Roadster (Cabriolet) - NO RESERVE - 1982

Minder dan 5% van alle Mercedes R107 modellen was een Mercedes 500SL, wat deze auto een zeldzaamheid maakt. Laat deze kans dan ook niet lopen om de volgende eigenaar te worden van deze prachtige en tijdloze Mercedes klassieker. Deze Mercedes verkeert in originele staat (motor en transmissie zijn matching). Echter loopt de motor niet. Om deze reden is een 2e Mercedes 500SL R107 (M117 E50) 241 PK motor meegeleverd. Deze Mercedes is voorzien van alle luxe opties zoals airconditioning, airbags, elektrische ramen, power locks, stuurbekrachtiging, cruise control en een derde remlicht. De auto staat verder nog relatief goed in de rode lak op enkele kleine krasjes en doffe plekjes na, Ook het originele interieur verkeert nog in relatief nette staat zoals op de foto's te zien is (leur is wat verouderd en dashboard uitgedroogd door de zon). De auto wordt aangeboden met manual en boekjes. Tevens is deze 500SL uitgevoerd met EURO koplampen en bumpers (oorspronkelijk is 500SL enkel voor de Europese markt geproduceerd). Verder oogt de bodem volledig origineel en vrij van roest (niet aan gelast). Dit betreft een ideale basis om naar een volgend niveau te tillen. Deze Mercedes R107 cabriolets beginnen de prijzen van de Pagode te volgen, wacht dus niet te lang. Zeker in deze nette en originele staat worden deze klassieke SL's steeds lastiger te vinden. Het 500SL model (met minder dan 5% van de totale R107 productie) is daarnaast zeer gewild en wordt zelden aangeboden. Bij deze de informatie van de auto: Mercedes Benz 500SL Roadster (Cabriolet) + Soft & Hard top - 1986 (Matching numbers). merk: Mercedes-Benz type: 500SL Roadster (Cabriolet) bouwjaar: 1982 kleur: Rood motor en vermogen: 4973 cm3 / 303.9 cui V8 (M117 E50) 241 PK (Matching numbers) + EXTRA 2e MOTOR brandstof: benzine transmissie: automaat (matching numbers) afgelezen stand: 115507 miles aantal sleutels: 1 marge: Ja (Reeds in Nederland geïmporteerd, BTW en invoerrechten zijn volledig voldaan) Papieren / kenteken: USA vehicle registration form en Europese invoerdocumenten. VIN: wdb10704612001974 OPTIES: - Afneembare hardtop - Airconditioning - Alpine radio/cd-speler - Cruise control - Elektrische ramen - Lederen interieur - Lederen stuurwiel - Middenarmsteun - Mistlampen voor - Neerklapbare softtop - Originele boekjes aanwezig - Rembekrachtiging - 500SL spoiler - Stuurbekrachtiging - Verchroomde bumpers - Verchroomde velgen EXTRA INFORMATIE: - Motor loopt niet. - 2e Motor meegeleverd - Lak is verouderd - Interieur is verouderd De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

Nr. 29288877

Verkocht
Mercedes-Benz - 500 SL (R107) Roadster (Cabriolet) - NO RESERVE - 1982

Mercedes-Benz - 500 SL (R107) Roadster (Cabriolet) - NO RESERVE - 1982

Minder dan 5% van alle Mercedes R107 modellen was een Mercedes 500SL, wat deze auto een zeldzaamheid maakt. Laat deze kans dan ook niet lopen om de volgende eigenaar te worden van deze prachtige en tijdloze Mercedes klassieker.

Deze Mercedes verkeert in originele staat (motor en transmissie zijn matching). Echter loopt de motor niet. Om deze reden is een 2e Mercedes 500SL R107 (M117 E50) 241 PK motor meegeleverd.

Deze Mercedes is voorzien van alle luxe opties zoals airconditioning, airbags, elektrische ramen, power locks, stuurbekrachtiging, cruise control en een derde remlicht.

De auto staat verder nog relatief goed in de rode lak op enkele kleine krasjes en doffe plekjes na, Ook het originele interieur verkeert nog in relatief nette staat zoals op de foto's te zien is (leur is wat verouderd en dashboard uitgedroogd door de zon). De auto wordt aangeboden met manual en boekjes. Tevens is deze 500SL uitgevoerd met EURO koplampen en bumpers (oorspronkelijk is 500SL enkel voor de Europese markt geproduceerd). Verder oogt de bodem volledig origineel en vrij van roest (niet aan gelast).

Dit betreft een ideale basis om naar een volgend niveau te tillen.

Deze Mercedes R107 cabriolets beginnen de prijzen van de Pagode te volgen, wacht dus niet te lang. Zeker in deze nette en originele staat worden deze klassieke SL's steeds lastiger te vinden. Het 500SL model (met minder dan 5% van de totale R107 productie) is daarnaast zeer gewild en wordt zelden aangeboden.

Bij deze de informatie van de auto:

Mercedes Benz 500SL Roadster (Cabriolet) + Soft & Hard top - 1986 (Matching numbers).

merk: Mercedes-Benz
type: 500SL Roadster (Cabriolet)
bouwjaar: 1982
kleur: Rood
motor en vermogen: 4973 cm3 / 303.9 cui V8 (M117 E50) 241 PK (Matching numbers) + EXTRA 2e MOTOR
brandstof: benzine
transmissie: automaat (matching numbers)
afgelezen stand: 115507 miles
aantal sleutels: 1
marge: Ja (Reeds in Nederland geïmporteerd, BTW en invoerrechten zijn volledig voldaan)
Papieren / kenteken: USA vehicle registration form en Europese invoerdocumenten.
VIN: wdb10704612001974

OPTIES:
- Afneembare hardtop
- Airconditioning
- Alpine radio/cd-speler
- Cruise control
- Elektrische ramen
- Lederen interieur
- Lederen stuurwiel
- Middenarmsteun
- Mistlampen voor
- Neerklapbare softtop
- Originele boekjes aanwezig
- Rembekrachtiging
- 500SL spoiler
- Stuurbekrachtiging
- Verchroomde bumpers
- Verchroomde velgen

EXTRA INFORMATIE:
- Motor loopt niet.
- 2e Motor meegeleverd
- Lak is verouderd
- Interieur is verouderd

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object