Nr. 27903429

Verkocht
Baccio Couture Design - Groot formaat dokterstas - weekendtas - reistas - Leder
Eindbod
€ 83
247 weken geleden

Baccio Couture Design - Groot formaat dokterstas - weekendtas - reistas - Leder

Prachtige, zeer groot formaat lederen weekendtas / reistas. Mooi dik stevig leer met messingkleur hang en sluit werk. Met 'voetjes' onder de bodem, ter bescherming van het leer bij het op de grond zetten van de tas. Zowel als handtas als als schoudertas te dragen, met de verstelbare schouderband. Baccio Design - Genuine Leather - Italiaanse makelij. Kleur zit tussen bordeaux rood en bruin in. Extra groot formaat (zie deurbreedte als maatvoering) ca. 58 x 48 x 32 cm. Ideaal voor een weekendje weg. Klepsluiting met twee grote gespen, waaronder twee aparte met rits afgesloten compartimenten zich bevinden. Binnenzijde één groot compartiment, welke te stellen naar grootte is met de riempjes aan de zijkanten. Aan de binnenzijde nog een afsluitbaar vakje met rits. Binnenkant geheel gevoerd met zachte stof (klep suède gevoerd.) Conditie: normaal gebruikt, met bijbehorende gebruikerssporen, maar dat maakt de patina van de tas alleen maar nog mooier. Voering is schoon en heel. Goed voor gebruik bij weekend weg. Maar ook erg mooi ter decoratie / opbergmogelijkheid in de (huis)kamer, ook in een koloniaal interieur, met bijvoorbeeld een woon plaid erin. Wordt aangetekend verzonden.

Nr. 27903429

Verkocht
Baccio Couture Design - Groot formaat dokterstas - weekendtas - reistas - Leder

Baccio Couture Design - Groot formaat dokterstas - weekendtas - reistas - Leder

Prachtige, zeer groot formaat lederen weekendtas / reistas.

Mooi dik stevig leer met messingkleur hang en sluit werk. Met 'voetjes' onder de bodem, ter bescherming van het leer bij het op de grond zetten van de tas. Zowel als handtas als als schoudertas te dragen, met de verstelbare schouderband.

Baccio Design - Genuine Leather - Italiaanse makelij.

Kleur zit tussen bordeaux rood en bruin in.

Extra groot formaat (zie deurbreedte als maatvoering) ca. 58 x 48 x 32 cm. Ideaal voor een weekendje weg.

Klepsluiting met twee grote gespen, waaronder twee aparte met rits afgesloten compartimenten zich bevinden. Binnenzijde één groot compartiment, welke te stellen naar grootte is met de riempjes aan de zijkanten. Aan de binnenzijde nog een afsluitbaar vakje met rits. Binnenkant geheel gevoerd met zachte stof (klep suède gevoerd.)

Conditie: normaal gebruikt, met bijbehorende gebruikerssporen, maar dat maakt de patina van de tas alleen maar nog mooier. Voering is schoon en heel.

Goed voor gebruik bij weekend weg. Maar ook erg mooi ter decoratie / opbergmogelijkheid in de (huis)kamer, ook in een koloniaal interieur, met bijvoorbeeld een woon plaid erin.

Wordt aangetekend verzonden.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object