Nr. 27762581

Verkocht
Ferguson - TEA 20 - 1954
Eindbod
€ 2,200
249 weken geleden

Ferguson - TEA 20 - 1954

Ferguson TEA 20 tractor, bouwjaar 1954 in bijzonder nette staat. Heel bijzonder, deze tractor rijdt op benzine, niet diesel. Hij heeft een gereviseerde carburateur, en prima accu, werkelijk in zeer goede conditie. Deze Ferguson is voorzien van een viercilinder motor met 1850 cc motor met 34 pk en heel veel koppel, en hij rijdt prima. Ook het rijden over de weg gaat prima, ook vanwege zijn handgeschakelde 4 versnellingsbak. Leuk: deze tractor heeft origineel handgas, en gescheiden voor- en achterremmen. De lak is zeer netjes, handgeschilderd, in de orginele “Gralle” kleur ,kenmerkend voor dit type Ferguson tractor. De tractor start via de originele versnellingsbak-start position, veelal gaan deze kapot, maar bij deze tractor is een reparatie uitgevoerd zodat hij op de originele wijze start. Erg bijzonder, en zeer effectief. Tevens is een originele handslinger meegeleverd. De voorbanden zijn als nieuw, de achterbanden ouder, en met droogte en onderdomsscheuren. Het afgebeelde plateau wordt vanzelfsprekend meegeleverd, hierop werden vaak melkbussen getransporteerd. De traktor wordt geleverd met officiële Zweedse Export documenten, zodat de nieuwe (buitenlandse) eigenaar de traktor gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. De verkoper heeft hier veel ervaring in, en kan u van allerlei informatie voorzien. De onderdelenvoorziening is uitstekend, alles kan nieuw en/of gebruikt worden gekocht, hierin kan de verkoper u ook adviseren en van informatie voorzien. De tractor verkeert in zeer goede staat, start, rijdt, schakelt en remt goed. Verkoper kan de tractor relatief goedkoop in de hele EU laten brengen. Tractor staat in Hengevelde, Nederland

Nr. 27762581

Verkocht
Ferguson - TEA 20 - 1954

Ferguson - TEA 20 - 1954

Ferguson TEA 20 tractor, bouwjaar 1954 in bijzonder nette staat.
Heel bijzonder, deze tractor rijdt op benzine, niet diesel. Hij heeft een gereviseerde carburateur, en prima accu, werkelijk in zeer goede conditie.
Deze Ferguson is voorzien van een viercilinder motor met 1850 cc motor met 34 pk en heel veel koppel, en hij rijdt prima. Ook het rijden over de weg gaat prima, ook vanwege zijn handgeschakelde 4 versnellingsbak.

Leuk: deze tractor heeft origineel handgas, en gescheiden voor- en achterremmen.

De lak is zeer netjes, handgeschilderd, in de orginele “Gralle” kleur ,kenmerkend voor dit type Ferguson tractor.

De tractor start via de originele versnellingsbak-start position, veelal gaan deze kapot, maar bij deze tractor is een reparatie uitgevoerd zodat hij op de originele wijze start. Erg bijzonder, en zeer effectief. Tevens is een originele handslinger meegeleverd.

De voorbanden zijn als nieuw, de achterbanden ouder, en met droogte en onderdomsscheuren.

Het afgebeelde plateau wordt vanzelfsprekend meegeleverd, hierop werden vaak melkbussen getransporteerd.

De traktor wordt geleverd met officiële Zweedse Export documenten, zodat de nieuwe (buitenlandse) eigenaar de traktor gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. De verkoper heeft hier veel ervaring in, en kan u van allerlei informatie voorzien. De onderdelenvoorziening is uitstekend, alles kan nieuw en/of gebruikt worden gekocht, hierin kan de verkoper u ook adviseren en van informatie voorzien.

De tractor verkeert in zeer goede staat, start, rijdt, schakelt en remt goed.

Verkoper kan de tractor relatief goedkoop in de hele EU laten brengen.
Tractor staat in Hengevelde, Nederland


Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object