Nr. 27366277

Niet meer beschikbaar
Ford - A - 1930
Bieden gesloten
251 weken geleden

Ford - A - 1930

Beste, Te koop aangeboden voor de oldtimer liefhebber: A-ford roadster uit 1930. Deze A-Ford roadster is werkelijk een genot om in te rijden. Zowel technisch als opties verkeerd de auto in nette staat. De Ford is voorzien van luxe cognac bruin leer zowel de bank als de wel bekende schoonmoeders zit. De bank zakt niet door, u kunt er met een gerust hart uren rijplezier van hebben. Daarnaast is de Ford voorzien van een nieuw cabriodak en een nieuwe uitlaat. Technisch gezien verkeerd Ford ook in goede staat. Zoals u op de foto's kunt zien ziet de bodem van de Ford en nog goed uit. Deze zit goed in de verf/tectyl en is absoluut niet verrot. De motor loopt goed en heeft geen tik of carterdruk of iets dergelijks, de versnellingsbak laat zich soepel schakelen. De remmen wil nog wel eens een probleem zijn bij de A-Ford maar deze remt goed en recht. De Ford is geheel technisch gekeurd door de Nederlandse RDW, deze hadden geen op of aanmerkingen. Kortom deze A-Ford is klaar voor het seizoen, de sleutel omdraaien en de Ford kan de weg op. Al met al, een complete auto, technisch en motorisch een oldtimer waar u jaren rijplezier aan kunt beleven. Ik heb geprobeerd om het zo goed mogelijk op foto vast te leggen maar de auto is in werkelijkheid nog veel mooier! Details of andere gewenste foto's kan ik op aanvraag maken. De auto is te bezichtigen in Wirdum Nederland. Transport en export wil ik wel voor u regelen. M.v.g.

Nr. 27366277

Niet meer beschikbaar
Ford - A - 1930

Ford - A - 1930

Beste,

Te koop aangeboden voor de oldtimer liefhebber: A-ford roadster uit 1930.

Deze A-Ford roadster is werkelijk een genot om in te rijden.
Zowel technisch als opties verkeerd de auto in nette staat.
De Ford is voorzien van luxe cognac bruin leer zowel de bank als de wel bekende schoonmoeders zit. De bank zakt niet door, u kunt er met een gerust hart uren rijplezier van hebben. Daarnaast is de Ford voorzien van een nieuw cabriodak en een nieuwe uitlaat.

Technisch gezien verkeerd Ford ook in goede staat. Zoals u op de foto's kunt zien ziet de bodem van de Ford en nog goed uit. Deze zit goed in de verf/tectyl en is absoluut niet verrot.
De motor loopt goed en heeft geen tik of carterdruk of iets dergelijks, de versnellingsbak laat zich soepel schakelen. De remmen wil nog wel eens een probleem zijn bij de A-Ford maar deze remt goed en recht. De Ford is geheel technisch gekeurd door de Nederlandse RDW, deze hadden geen op of aanmerkingen.

Kortom deze A-Ford is klaar voor het seizoen, de sleutel omdraaien en de Ford kan de weg op.
Al met al, een complete auto, technisch en motorisch een oldtimer waar u jaren rijplezier aan kunt beleven.

Ik heb geprobeerd om het zo goed mogelijk op foto vast te leggen maar de auto is in werkelijkheid nog veel mooier! Details of andere gewenste foto's kan ik op aanvraag maken.

De auto is te bezichtigen in Wirdum Nederland.

Transport en export wil ik wel voor u regelen.

M.v.g.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object