Nr. 27324753

Niet meer beschikbaar
Fiat - 127 Sport  - 1982
Bieden gesloten
250 weken geleden

Fiat - 127 Sport - 1982

- Keuring geldig tot en met: 03/2021. Chassisnummer: ZFA127A0003563572. - Motortype: 127 A3.000. -Auto-model: 127 A7. - Aantal versnellingen: 5 + achteruit. - Staat van de motor en mechanica: zeer goed. - Eigenaren: 2. - Registratie: ASI (Automotoclub Storico Italiano). - Staat van de bodemplaat: intact. BESCHRIJVING Fiat 127 Sport (127 A7 versie) 75 PK, versnellingsbak met vijf versnellingen, gebouwd van november 1981 tot december 1983. In dit geval is het een voertuig dat gemaakt is in 1982 en geregistreerd in Zwitserland (de gegevens van de eerste Zwitserse kentekenplaat zijn vermeld in het huidige inschrijvingsbewijs), eerste registratie in Italië op 20 juli 1987. Slechts 1 eigenaar tot 2018; Ik ben de tweede eigenaar. Conserverende restauratie net uitgevoerd en gedocumenteerd middels foto's, met lakwerk in de oorspronkelijke ijs-grijze metallic kleur (FI 613). Perfect rijdend en origineel, met RG-Design lichtmetalen wielen (hogere waarde dan de oorspronkelijke wielen) met enkele krassen, zichtbaar in de foto's. ASI geregistreerde auto met CRS voor verzekeringsdoeleinden. Let op: er is een vintage Autovox autoradio met cassettespeler. Volledig nieuwe hemelbekleding; de vergrendeling van de kofferbakklep werkt maar het kan niet worden gesloten met de sleutel. Het contactslot werd vervangen door een nieuwe (het oude contactslot is inbegrepen). De externe rechter achteruitkijkspiegel (optioneel) wordt geleverd maar is niet perfect gemonteerd (niet-origineel reserveonderdeel). 1 koplamp vervangen en 1 achterlicht vervangen. Geen zichtbare krassen, geen deuken, mogelijk enkele delen met onregelmatige lak. De kosten voor verandering van eigendom of export documenten en vervoer zijn ten laste van de koper. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Indien het voertuig niet wordt verkocht in Italië zal het een paar dagen duren om de administratieve procedures m.b.t. de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten. Deze auto is niet nieuw, het is een gebruikt voertuig uit 1982. Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Militello Val Catania (CT), Italië. Ik organiseer het vervoer niet en ik verzend het voertuig ook niet, alleen ter plaatse op te halen.

Nr. 27324753

Niet meer beschikbaar
Fiat - 127 Sport  - 1982

Fiat - 127 Sport - 1982

- Keuring geldig tot en met: 03/2021.
Chassisnummer: ZFA127A0003563572.
- Motortype: 127 A3.000.
-Auto-model: 127 A7.
- Aantal versnellingen: 5 + achteruit.
- Staat van de motor en mechanica: zeer goed.
- Eigenaren: 2.
- Registratie: ASI (Automotoclub Storico Italiano).
- Staat van de bodemplaat: intact.

BESCHRIJVING
Fiat 127 Sport (127 A7 versie) 75 PK, versnellingsbak met vijf versnellingen, gebouwd van november 1981 tot december 1983. In dit geval is het een voertuig dat gemaakt is in 1982 en geregistreerd in Zwitserland (de gegevens van de eerste Zwitserse kentekenplaat zijn vermeld in het huidige inschrijvingsbewijs), eerste registratie in Italië op 20 juli 1987.
Slechts 1 eigenaar tot 2018; Ik ben de tweede eigenaar. Conserverende restauratie net uitgevoerd en gedocumenteerd middels foto's, met lakwerk in de oorspronkelijke ijs-grijze metallic kleur (FI 613). Perfect rijdend en origineel, met RG-Design lichtmetalen wielen (hogere waarde dan de oorspronkelijke wielen) met enkele krassen, zichtbaar in de foto's.
ASI geregistreerde auto met CRS voor verzekeringsdoeleinden.

Let op: er is een vintage Autovox autoradio met cassettespeler. Volledig nieuwe hemelbekleding; de vergrendeling van de kofferbakklep werkt maar het kan niet worden gesloten met de sleutel. Het contactslot werd vervangen door een nieuwe (het oude contactslot is inbegrepen).
De externe rechter achteruitkijkspiegel (optioneel) wordt geleverd maar is niet perfect gemonteerd (niet-origineel reserveonderdeel).
1 koplamp vervangen en 1 achterlicht vervangen.
Geen zichtbare krassen, geen deuken, mogelijk enkele delen met onregelmatige lak.

De kosten voor verandering van eigendom of export documenten en vervoer zijn ten laste van de koper. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Indien het voertuig niet wordt verkocht in Italië zal het een paar dagen duren om de administratieve procedures m.b.t. de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten.

Deze auto is niet nieuw, het is een gebruikt voertuig uit 1982.


Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Militello Val Catania (CT), Italië.
Ik organiseer het vervoer niet en ik verzend het voertuig ook niet, alleen ter plaatse op te halen.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object