Nr. 27091319

Niet meer beschikbaar
Honda - CBX 1000 - 1000 cc - 1980
Bieden gesloten
253 weken geleden

Honda - CBX 1000 - 1000 cc - 1980

Honda CBX 1000cc 6 cilinders. Gerestaureerd en ASI-geregistreerd sinds 1980. Dit betreft de tweede serie genaamd CBX A. Slechts 4750 exemplaren geproduceerd. Slechts twee vorige eigenaren. Deze motorfiets bevindt zich in perfect werkende staat. Gereed voor gebruik, zonder defecten. Een foto van deze motorfiets werd gepubliceerd in de ‘Motociclismo d’Epoca‘ van februari 2019, als deel van een rapport gewijd aan CBX 1000. De CBX betrof een technisch hoogtepunt van Honda op het gebied van luchtgekoelde viertakt-motoren met twee assen. In feite werd alle ervaring die het Japanse bedrijf had opgedaan gedurende negen jaar deelname aan de Single Speed World Championship (van 1959 tot 1967) overgedragen op de CBX1000. Het is geen toeval dat ingenieur Soichiro Irimajiri projectleider was van de zes-cilinder motor, hij was namelijk in dienst van de raceafdeling van Honda in de jaren 60 waaruit de geweldige RC165 en RC166 zes-cilinder GP‘s voortkwamen, deze vormden inspiratie voor de CBX1000. Het aanschaffen van een zes-cilinder CBX1000 betekent het in huis halen van een stuk jaren 70 motorfietsgeschiedenis. Zoals Benito Battilani - een prominent figuur bij ASI en CRAME - altijd zei: “Het zijn niet modellen waar ik normaal gesproken mee werk, maar ik kocht hem omdat ik denk dat ze nooit meer zulke motorfietsen zullen bouwen“. Italiaanse documenten in orde voor eigendomsoverdracht. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om het ophalen van dit voertuig te regelen. Italiaanse kopers: kosten voor de eigendomsoverdracht komen ten laste van de koper. Kopers buiten Italië: uitschrijvingskosten voor export (€100) komen ten laste van de koper. Wordt verkocht zonder garantie. Hij staat in Ferrara - Italië Transport beschikbaar met een tarief van 0,5 €/km.

Nr. 27091319

Niet meer beschikbaar
Honda - CBX 1000 - 1000 cc - 1980

Honda - CBX 1000 - 1000 cc - 1980

Honda CBX 1000cc 6 cilinders.

Gerestaureerd en ASI-geregistreerd sinds 1980.

Dit betreft de tweede serie genaamd CBX A.

Slechts 4750 exemplaren geproduceerd.

Slechts twee vorige eigenaren.

Deze motorfiets bevindt zich in perfect werkende staat.

Gereed voor gebruik, zonder defecten.

Een foto van deze motorfiets werd gepubliceerd in de ‘Motociclismo d’Epoca‘ van februari 2019, als deel van een rapport gewijd aan CBX 1000.

De CBX betrof een technisch hoogtepunt van Honda op het gebied van luchtgekoelde viertakt-motoren met twee assen.

In feite werd alle ervaring die het Japanse bedrijf had opgedaan gedurende negen jaar deelname aan de Single Speed World Championship (van 1959 tot 1967) overgedragen op de CBX1000.

Het is geen toeval dat ingenieur Soichiro Irimajiri projectleider was van de zes-cilinder motor, hij was namelijk in dienst van de raceafdeling van Honda in de jaren 60 waaruit de geweldige RC165 en RC166 zes-cilinder GP‘s voortkwamen, deze vormden inspiratie voor de CBX1000.
Het aanschaffen van een zes-cilinder CBX1000 betekent het in huis halen van een stuk jaren 70 motorfietsgeschiedenis.

Zoals Benito Battilani - een prominent figuur bij ASI en CRAME - altijd zei: “Het zijn niet modellen waar ik normaal gesproken mee werk, maar ik kocht hem omdat ik denk dat ze nooit meer zulke motorfietsen zullen bouwen“.

Italiaanse documenten in orde voor eigendomsoverdracht.

Het is de verantwoordelijkheid van de koper om het ophalen van dit voertuig te regelen.

Italiaanse kopers: kosten voor de eigendomsoverdracht komen ten laste van de koper.

Kopers buiten Italië: uitschrijvingskosten voor export (€100) komen ten laste van de koper.

Wordt verkocht zonder garantie.

Hij staat in Ferrara - Italië

Transport beschikbaar met een tarief van 0,5 €/km.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object