Nr. 26846609

Verkocht
Panini - World Cup Football - Original sealed box Women's World Cup Germany 2011
Eindbod
€ 285
255 weken geleden

Panini - World Cup Football - Original sealed box Women's World Cup Germany 2011

Aangeboden hierbij een in nieuwstaat bewaard zeldzaam, origineel en ongeopend boxje van Panini FIFA Women's World Cup Germany 2011, het allereerste WK voor vrouwen waarvan door Panini een editie werd uitgegeven, dit WK wordt wel al vanaf 1991 gespeeld. Deze (Duitse) uitgave is door schaarste zeer zeldzaam geworden, het boxje is nog in uitstekende staat, in plastic factory wrapper. De inhoud van de box is 50 zakjes, met als inhoud van elk zakje 5 stickers. De prijs per zakje in de winkel in Duitsland was destijds 60 euro cent. Het toernooi werd gewonnen door de dames van Japan, die in de finale team USA versloegen na een strafschoppenserie. Met veel bekende speelsters van toen (en nu) zoals B Prinz, K Simon, G Thiney, M Takase, H Solo, Marta, A Rodriguez, C Lloyd, A Hingst, K Kullig , I Grings, A Mittag, D Sott, E Thomis, S Ohno, A Riley, S Boxx, Y Sakai, V Perez, E White, S Ohno, A Morgan, L Schelin, S Cox, H Mitts, C Pedersen, Y Kinga, C Canulli en nog diverse anderen. Bekijk de foto's van het kavel nauwkeurig voor een volledige eigen indruk, zo veel mogelijk kanten van dit kavel staan op de foto, en het zal met de uiterste zorg ingepakt worden om de kans op eventueel schade tot het minimale te beperken, eerst d m v een folie van noppen, en met een stevige doos hier omheen, de verzending van het object is voor Nederland zowel als andere landen waar ook ter wereld per aangetekend, en met verzekering, de verzending van dit kavel vindt op zijn laatst plaats drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten bij het winnen van meer dan een kavel, de kavels die voor boven de honderd euro er uit gaan zullen zonder verdere meerkosten met extra verzekering verzonden worden, andere manieren van verzending dan d m v PostNL behoren op verzoek tot de mogelijkheden, maar neem in dat geval s v p direct na afronding van de betaling contact op. Afwezig, bijvoorbeeld i v m vakantie, geen probleem, dit kavel kan op verzoek en in onderling overleg, ook op een later moment worden toegestuurd. Are you interested in discovering similar lots? Use the hashtag #Panini in the search bar!

Nr. 26846609

Verkocht
Panini - World Cup Football - Original sealed box Women's World Cup Germany 2011

Panini - World Cup Football - Original sealed box Women's World Cup Germany 2011

Aangeboden hierbij een in nieuwstaat bewaard zeldzaam, origineel en ongeopend boxje van Panini FIFA Women's World Cup Germany 2011, het allereerste WK voor vrouwen waarvan door Panini een editie werd uitgegeven, dit WK wordt wel al vanaf 1991 gespeeld. Deze (Duitse) uitgave is door schaarste zeer zeldzaam geworden, het boxje is nog in uitstekende staat, in plastic factory wrapper. De inhoud van de box is 50 zakjes, met als inhoud van elk zakje 5 stickers. De prijs per zakje in de winkel in Duitsland was destijds 60 euro cent. Het toernooi werd gewonnen door de dames van Japan, die in de finale team USA versloegen na een strafschoppenserie.

Met veel bekende speelsters van toen (en nu) zoals B Prinz, K Simon, G Thiney, M Takase, H Solo, Marta, A Rodriguez, C Lloyd, A Hingst, K Kullig , I Grings, A Mittag, D Sott, E Thomis, S Ohno, A Riley, S Boxx, Y Sakai, V Perez, E White, S Ohno, A Morgan, L Schelin, S Cox, H Mitts, C Pedersen, Y Kinga, C Canulli en nog diverse anderen.

Bekijk de foto's van het kavel nauwkeurig voor een volledige eigen indruk, zo veel mogelijk kanten van dit kavel staan op de foto, en het zal met de uiterste zorg ingepakt worden om de kans op eventueel schade tot het minimale te beperken, eerst d m v een folie van noppen, en met een stevige doos hier omheen, de verzending van het object is voor Nederland zowel als andere landen waar ook ter wereld per aangetekend, en met verzekering, de verzending van dit kavel vindt op zijn laatst plaats drie werkdagen na de ontvangst van de betaling, er zijn gunstige verzendkosten bij het winnen van meer dan een kavel, de kavels die voor boven de honderd euro er uit gaan zullen zonder verdere meerkosten met extra verzekering verzonden worden, andere manieren van verzending dan d m v PostNL behoren op verzoek tot de mogelijkheden, maar neem in dat geval s v p direct na afronding van de betaling contact op.

Afwezig, bijvoorbeeld i v m vakantie, geen probleem, dit kavel kan op verzoek en in onderling overleg, ook op een later moment worden toegestuurd.

Are you interested in discovering similar lots?
Use the hashtag #Panini in the search bar!

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object