Nr. 26061175

Niet meer beschikbaar
Lancia - flavia 1.8 coupe - 1963
Bieden gesloten
258 weken geleden

Lancia - flavia 1.8 coupe - 1963

Waar kom je ze nog tegen deze Italiaanse schoonheid, genaamd: Lancia flavia 1.8 coupe. Deze geweldige carrosserie lijn is ontworpen door Pininfarina. De carrosserie van de auto bevind zich in een originele goede staat. Een enkel roestblaasje onder aan de bestuurders deur maar voor een leeftijd van 56 mag dat ook wel. Dorpels en bodem van de auto netjes. Het interieur van de Lancia ziet er top uit de stoelen zijn met echt leer opnieuw bekleed wat er fantastisch uitziet, vloerbedenking en hemel ook in zeer goede staat. Het dashbord en instrumenten paneel van de lancia ziet er ook geweldig uit en typisch jaren 60. Motorisch ligt er een 1.8 boxer motor in met een voorwiel aandrijving. De auto rijd remt en schakelt goed. Rijden in deze lancia is terug in de tijd gaan een mooie boxer roffel en lekker toeren over de binnen wegen is heerlijk met deze auto. Wij hebben hem afgelopen zomer gebruikt voor klassieke auto evenementen en toer ritjes. Deze zomer willen we weer iets anders vandaar de verkoop. Vandaar dat inruil ook eventueel mogelijk zou zijn van een klassieke auto! De auto kan bekeken en afgehaald worden in Sittard, Nederland.

Nr. 26061175

Niet meer beschikbaar
Lancia - flavia 1.8 coupe - 1963

Lancia - flavia 1.8 coupe - 1963

Waar kom je ze nog tegen deze Italiaanse schoonheid, genaamd: Lancia flavia 1.8 coupe. Deze geweldige carrosserie lijn is ontworpen door Pininfarina. De carrosserie van de auto bevind zich in een originele goede staat. Een enkel roestblaasje onder aan de bestuurders deur maar voor een leeftijd van 56 mag dat ook wel. Dorpels en bodem van de auto netjes.

Het interieur van de Lancia ziet er top uit de stoelen zijn met echt leer opnieuw bekleed wat er fantastisch uitziet, vloerbedenking en hemel ook in zeer goede staat. Het dashbord en instrumenten paneel van de lancia ziet er ook geweldig uit en typisch jaren 60.

Motorisch ligt er een 1.8 boxer motor in met een voorwiel aandrijving. De auto rijd remt en schakelt goed. Rijden in deze lancia is terug in de tijd gaan een mooie boxer roffel en lekker toeren over de binnen wegen is heerlijk met deze auto. Wij hebben hem afgelopen zomer gebruikt voor klassieke auto evenementen en toer ritjes. Deze zomer willen we weer iets anders vandaar de verkoop. Vandaar dat inruil ook eventueel mogelijk zou zijn van een klassieke auto!

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Sittard, Nederland.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object