Nr. 25358813

Verkocht
Fiat - 500 650 Abarth Replica  - 1965
Eindbod
€ 6,750
261 weken geleden

Fiat - 500 650 Abarth Replica - 1965

- Keuring: geldig - Eigenaren: 2 - Motor: 650 cc - Zitplaatsen: 4 - Banden: goed BESCHRIJVING FIAT - 500 F uit 1965, Abarth replica op een zeldzame F 8 Bulloni basis, met hoogwaardige prestaties, krachtige en veilige mechanica uit een afgestelde 650 Fiat 126 (met slechts 5000 km). De carrosserie werd jaren geleden gerestaureerd en werd altijd gestald in een garage, glanzend, roestvrij, gezond en bewaard gebleven. Zeer elegant en kranig maatwerk (copyright). Originele accessoires van Abarth, uitlaat vervaardigd met een ruig geluid, sportstuur met knop, vintage instrumentatie van destijds, lichtmetalen sportvelgen, schijfremmen aan de voorzijde die zorgen voor stabiel en veilig remmen zoals een moderne auto die uitgerust is met sportschijven. Op maat gemaakt interieur, gedaan door een gerenommeerde stoffeerder uit Palermo, een ouderwetse vakman. Gesynchroniseerde 650 mechanica, krachtige motor met elektronische ontstekingsknop zoals een moderne auto; enig in zijn soort, sport set-up, radio met afstandsbediening. Een voertuig dat zijn originaliteit behouden heeft, zonder cosmetische veranderingen maar met een sterke en krachtige kern. De documenten zijn in orde, de auto is klaar voor een nieuwe registratie. Geldige keuring. Gelieve onmiddellijk contact met ons op te nemen na de verkoop. Wij bieden u de beste leveringskosten, alles inbegrepen! Transport mogelijk, het voertuig kan toevertrouwd worden aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationale en internationale transporten, met kosten ten laste van de koper, in overleg tussen de partijen nadat de verkoop is voltooid. Indien het voertuig niet wordt verkocht in Italië dan zal het een paar dagen duren om het transport te organiseren en om de administratieve procedures m.b.t. de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten. De kosten van de exportdocumenten en van het transport komen ten laste van de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming. Wij willen benadrukken dat het organiseren van het vervoer een vrijblijvende service is en dus geen verplichting. Het transportbedrijf zal verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertragingen, problemen met de levering en/of schade. Let op: Aarzel niet om bij enige twijfel contact met ons op te nemen. We staan volledig tot uw beschikking. De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Caltagirone (Catania), Italië.

Nr. 25358813

Verkocht
Fiat - 500 650 Abarth Replica  - 1965

Fiat - 500 650 Abarth Replica - 1965

- Keuring: geldig
- Eigenaren: 2
- Motor: 650 cc
- Zitplaatsen: 4
- Banden: goed

BESCHRIJVING
FIAT - 500 F uit 1965, Abarth replica op een zeldzame F 8 Bulloni basis, met hoogwaardige prestaties, krachtige en veilige mechanica uit een afgestelde 650 Fiat 126 (met slechts 5000 km).
De carrosserie werd jaren geleden gerestaureerd en werd altijd gestald in een garage, glanzend, roestvrij, gezond en bewaard gebleven. Zeer elegant en kranig maatwerk (copyright). Originele accessoires van Abarth, uitlaat vervaardigd met een ruig geluid, sportstuur met knop, vintage instrumentatie van destijds, lichtmetalen sportvelgen, schijfremmen aan de voorzijde die zorgen voor stabiel en veilig remmen zoals een moderne auto die uitgerust is met sportschijven. Op maat gemaakt interieur, gedaan door een gerenommeerde stoffeerder uit Palermo, een ouderwetse vakman.

Gesynchroniseerde 650 mechanica, krachtige motor met elektronische ontstekingsknop zoals een moderne auto; enig in zijn soort, sport set-up, radio met afstandsbediening.

Een voertuig dat zijn originaliteit behouden heeft, zonder cosmetische veranderingen maar met een sterke en krachtige kern. De documenten zijn in orde, de auto is klaar voor een nieuwe registratie. Geldige keuring.

Gelieve onmiddellijk contact met ons op te nemen na de verkoop. Wij bieden u de beste leveringskosten, alles inbegrepen! Transport mogelijk, het voertuig kan toevertrouwd worden aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationale en internationale transporten, met kosten ten laste van de koper, in overleg tussen de partijen nadat de verkoop is voltooid.
Indien het voertuig niet wordt verkocht in Italië dan zal het een paar dagen duren om het transport te organiseren en om de administratieve procedures m.b.t. de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten. De kosten van de exportdocumenten en van het transport komen ten laste van de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming. Wij willen benadrukken dat het organiseren van het vervoer een vrijblijvende service is en dus geen verplichting. Het transportbedrijf zal verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertragingen, problemen met de levering en/of schade.

Let op: Aarzel niet om bij enige twijfel contact met ons op te nemen. We staan volledig tot uw beschikking.


De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Caltagirone (Catania), Italië.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object