Nr. 25231171

Verkocht
Volkswagen - Transporter T2 Pick-Up - 1976
Eindbod
€ 15,050
264 weken geleden

Volkswagen - Transporter T2 Pick-Up - 1976

Hartelijk dank voor uw interesse in onze Volkswagen Transporter T2. Deze Transporter is in 2016 geheel uit elkaar geweest. Voor een totale restauratie. Van boven tot onderkant is volledig aangepakt. Technisch ook een zeer goede solide auto. Motor loopt perfect en de versnellingen laten zich zeer goed schakelen. De remmen functioneren naar behoren en laten zich goed remmen. Het interieur is ook volledig aangepakt. Nieuw bekleding en vulling. Dashboard volledig nagekeken en alle elektronica is vernieuwd. De deurpanelen zijn bij passend in de kleur gemaakt zoals de stoelen ook zijn. Heeft ook een volledige bodem renovatie gehad. Bodem is vrij van roest en zeer netjes. Kortom prachtige unieke T2 Pick-Up. Voorzien van alle originele zeldzame onderdelen (matching numbers) Originele Duitse Pick-Up.. Een echte eye catcher waar je geheid veel aandacht mee zult gaan krijgen. Zeer goede investering deze T2, zijn er weinig van gemaakt en deze verkeerd in goede nette staat. Auto voor liefhebber/verzamelaar. Voor bezichtigingen bent u van harte welkom. De auto kan bekeken en afgehaald worden in Almelo, Nederland.

Nr. 25231171

Verkocht
Volkswagen - Transporter T2 Pick-Up - 1976

Volkswagen - Transporter T2 Pick-Up - 1976

Hartelijk dank voor uw interesse in onze Volkswagen Transporter T2.

Deze Transporter is in 2016 geheel uit elkaar geweest. Voor een totale restauratie. Van boven tot onderkant is volledig aangepakt. Technisch ook een zeer goede solide auto. Motor loopt perfect en de versnellingen laten zich zeer goed schakelen. De remmen functioneren naar behoren en laten zich goed remmen. Het interieur is ook volledig aangepakt. Nieuw bekleding en vulling. Dashboard volledig nagekeken en alle elektronica is vernieuwd. De deurpanelen zijn bij passend in de kleur gemaakt zoals de stoelen ook zijn. Heeft ook een volledige bodem renovatie gehad. Bodem is vrij van roest en zeer netjes. Kortom prachtige unieke T2 Pick-Up. Voorzien van alle originele zeldzame onderdelen (matching numbers) Originele Duitse Pick-Up.. Een echte eye catcher waar je geheid veel aandacht mee zult gaan krijgen. Zeer goede investering deze T2, zijn er weinig van gemaakt en deze verkeerd in goede nette staat. Auto voor liefhebber/verzamelaar.

Voor bezichtigingen bent u van harte welkom.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Almelo, Nederland.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object