Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 24900489

Niet meer beschikbaar
Maserati - Quattroporte  - 1963
Bieden gesloten
257 weken geleden

Maserati - Quattroporte - 1963

Maserati Quattroporte 4000 II serie AM 107 corresponderende nummers, verkocht in Gardone Riviera, Brescia, Italië door Auto Bertanza SpA in juli 1966. Geëxporteerd naar Californië door de eerste of misschien de twee eigenaar. Dr. Reinhardt uit Ángeles, kocht de auto en restaureerde het voertuig in 1997. Het niveau en de kwaliteit van de werkzaamheden waren gericht op het winnen van de Early V8 Class in de US Maserati Club International Conquest in Carmel in 1998 en 1999. In 2003, kocht een vriend van de derde eigenaar de auto en importeerde het voertuig naar Duitsland, waar hij werd geregistreerd. Deze persoon bracht de auto vervolgens naar zijn verblijfplaats in Spanje, waar de wagen de afgelopen 14 jaar heeft gestaan. Argento Auteuil metallizzato kleur (oorspronkelijk Grigio Flemington, maar werd opnieuw gespoten) met rood Connolly-leder interieur. Uitgerust met stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ruiten en airconditioning. Afgelezen kilometerstand 86.500 km. Goede motorcompressie en oliedruk. ZF versnellingsbak met 5 versnellingen, soepel en accuraat, progressieve koppeling. De auto is niet gerestaureerd, maar er is zeer goed voor gezorgd, de wagen heeft mooie patina en is gereed om van te genieten zonder enige problemen. Carrosserie en chassis zonder roest. Lakwerk in goede staat, met minieme gebreken maar nog altijd mooi. Het voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Barcelona, Spanje. Transport- en exportkosten zijn voor de koper.

Nr. 24900489

Niet meer beschikbaar
Maserati - Quattroporte  - 1963

Maserati - Quattroporte - 1963

Maserati Quattroporte 4000 II serie AM 107 corresponderende nummers, verkocht in Gardone Riviera, Brescia, Italië door Auto Bertanza SpA in juli 1966. Geëxporteerd naar Californië door de eerste of misschien de twee eigenaar.

Dr. Reinhardt uit Ángeles, kocht de auto en restaureerde het voertuig in 1997. Het niveau en de kwaliteit van de werkzaamheden waren gericht op het winnen van de Early V8 Class in de US Maserati Club International Conquest in Carmel in 1998 en 1999.

In 2003, kocht een vriend van de derde eigenaar de auto en importeerde het voertuig naar Duitsland, waar hij werd geregistreerd. Deze persoon bracht de auto vervolgens naar zijn verblijfplaats in Spanje, waar de wagen de afgelopen 14 jaar heeft gestaan.

Argento Auteuil metallizzato kleur (oorspronkelijk Grigio Flemington, maar werd opnieuw gespoten) met rood Connolly-leder interieur. Uitgerust met stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ruiten en airconditioning.

Afgelezen kilometerstand 86.500 km. Goede motorcompressie en oliedruk. ZF versnellingsbak met 5 versnellingen, soepel en accuraat, progressieve koppeling.

De auto is niet gerestaureerd, maar er is zeer goed voor gezorgd, de wagen heeft mooie patina en is gereed om van te genieten zonder enige problemen. Carrosserie en chassis zonder roest. Lakwerk in goede staat, met minieme gebreken maar nog altijd mooi.

Het voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Barcelona, Spanje. Transport- en exportkosten zijn voor de koper.

De verkoper stelt zich voor

Ervaren team Ons team van meer dan 20 specialisten is uitgebreid opgeleid om allerlei soorten restauraties uit te voeren met behulp van verschillende technieken, van de meest technologisch geavanceerde tot de meest ambachtelijke technieken die de fabricage van de eerste autoserieproducties simuleren. Geschiedenis Sinds 1991 wijden wij ons uitsluitend aan Classic en Collection Cars. Dankzij onze passie, toewijding en jarenlange ervaring in onze hoogwaardige restauraties, kunnen we vandaag zeggen dat we een referentie zijn op de Europese markt. Premium restauraties Ons team van meer dan 20 specialisten op het gebied van mechanica, carrosserie, schilderwerk, bedrading, stoffering en reserveonderdelen, kan een complete “Premium Restauratie” uitvoeren in een periode van 10 tot 15 maanden met in totaal 1.500 tot 3.000 uur werk in onze eigen faciliteiten van 10.000 m2, onder ons volledige toezicht en met een totale toewijding aan kwaliteitsborging in elk proces.
Vertaald door Google Translate
Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object