Nr. 23794610

Niet meer beschikbaar
Longines - La Grande Classique - L4 635 2 - Heren - 1990-1999
Bieden gesloten
272 weken geleden

Longines - La Grande Classique - L4 635 2 - Heren - 1990-1999

Van de bekende makers van Longines , dit prachtige Zwitserse uurwerk La Grande Classique. Het is niet alleen gewoon heel mooi, maar ook flinterdun, extreem licht én in uitstekende staat. Betreft herenmodel L4 635 2. Serienummer 28663213. Gekocht bij Steltman juweliers in Den Haag in 1990- 1994. Werkt op batterijen! Het horloge heeft een dikte van 3 mm en een grootte van 30 mm (opgemeten door juwelier) zónder de kroon meegerekend. Het lederen bandje is niet origineel. Helaas zit er geen doos bij en heb ik ook de aankoopnota niet meer. Ik ben 1e eigenaar van dit mooie horloge! De stalen kast is van een goudkleurige laag voorzien evenals de originele gesp op het bandje. Net, 14-01-2019, er weer een nieuw batterijtje in laten zetten bij de juwelier op de Hoogstraat in Den Haag. Uiteraard ben u van harte welkom om het horloge vooraf te komen bekijken! Wordt aangetekend verzonden.

Nr. 23794610

Niet meer beschikbaar
Longines - La Grande Classique - L4 635 2 - Heren - 1990-1999

Longines - La Grande Classique - L4 635 2 - Heren - 1990-1999

Van de bekende makers van Longines , dit prachtige Zwitserse uurwerk La Grande Classique. Het is niet alleen gewoon heel mooi, maar ook flinterdun, extreem licht én in uitstekende staat. Betreft herenmodel L4 635 2. Serienummer 28663213. Gekocht bij Steltman juweliers in Den Haag in 1990- 1994. Werkt op batterijen! Het horloge heeft een dikte van 3 mm en een grootte van 30 mm (opgemeten door juwelier) zónder de kroon meegerekend. Het lederen bandje is niet origineel. Helaas zit er geen doos bij en heb ik ook de aankoopnota niet meer. Ik ben 1e eigenaar van dit mooie horloge! De stalen kast is van een goudkleurige laag voorzien evenals de originele gesp op het bandje.

Net, 14-01-2019, er weer een nieuw batterijtje in laten zetten bij de juwelier op de Hoogstraat in Den Haag.

Uiteraard ben u van harte welkom om het horloge vooraf te komen bekijken!

Wordt aangetekend verzonden.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object