Nr. 23211315

Verkocht
BMW - 2002 - 1974
Eindbod
€ 6,000
275 weken geleden

BMW - 2002 - 1974

BMW 2002 Matching Numbers uit 1974, slechts één eigenaar, 55.424 originele km, gehouden in het warme en zonnige Sicilië (ver van kou, sneeuw en ijs). De auto vereist een gemakkelijke restauratie. Originele werkende mechanica, een gezonde en intacte bodem zonder roest, een gezonde carrosserie met tekenen van ouderdom wat een geringe restauratie vereist. Voertuig met documenten. Een gezond voertuig voor iemand die op zoek is naar een makkelijke restauratie en bovendien een intact ongerestaureerd voertuig met eerste lakwerk. De ware kenners weten dat het starten van een restauratie op een behouden en ongerestaureerd voertuig de perfect voorwaarde is voor een prachtig eindresultaat. Transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord door beide partijen ten laste komen van de koper. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Als het voertuig niet in Italië wordt verkocht, duurt het enkele dagen voor de organisatie van het transport en de voltooiing van de administratieve procedures voor export in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. De kosten van de exportdocumenten en van het transport komen ten laste van de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming. Het voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Caltagirone (Sicilië), Italië.

Nr. 23211315

Verkocht
BMW - 2002 - 1974

BMW - 2002 - 1974

BMW 2002 Matching Numbers uit 1974, slechts één eigenaar, 55.424 originele km, gehouden in het warme en zonnige Sicilië (ver van kou, sneeuw en ijs). De auto vereist een gemakkelijke restauratie. Originele werkende mechanica, een gezonde en intacte bodem zonder roest, een gezonde carrosserie met tekenen van ouderdom wat een geringe restauratie vereist. Voertuig met documenten. Een gezond voertuig voor iemand die op zoek is naar een makkelijke restauratie en bovendien een intact ongerestaureerd voertuig met eerste lakwerk. De ware kenners weten dat het starten van een restauratie op een behouden en ongerestaureerd voertuig de perfect voorwaarde is voor een prachtig eindresultaat.

Transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord door beide partijen ten laste komen van de koper.
Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Als het voertuig niet in Italië wordt verkocht, duurt het enkele dagen voor de organisatie van het transport en de voltooiing van de administratieve procedures voor export in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. De kosten van de exportdocumenten en van het transport komen ten laste van de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming.


Het voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Caltagirone (Sicilië), Italië.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object