Nr. 22837463

Verkocht
Mercedes-Benz - 190D 2.5 5 Cilinder | NO RESERVE - 1986
Eindbod
€ 2,800
277 weken geleden

Mercedes-Benz - 190D 2.5 5 Cilinder | NO RESERVE - 1986

Vanwege de concurrentie met BMW, die in 1984 een aantal vlotte dieselmotoren in de 3-serie en de 5-serie introduceerde, antwoordde Mercedes-Benz met de aanmerkelijk vlottere 190D 2.5 5 cilinder dieselmotor met 90pk/66kW met handgeschakelde 5-versnellingsbak. In februari 1986 is deze betrouwbare Mercedes Benz 190 Serie uit de fabriek gerold en getransporteerd naar de eerste Italiaanse eigenaar. Deze heeft niet bezuinigd met het bestellen van opties. o.a. voorzien van Elektrische ramen en spiegels, Metaallak, Trekhaak, Schuifdak, Stuurbekrachtiging. De Mercedes Benz 190 serie was een kwalitatief hoogwaardige auto, die bij goede behandeling en regelmatig onderhoud, extreem hoge kilometrages wist te realiseren. We moeten aannemen dat dit exemplaar gezien de goede staat slechts 269.456 kilometers heeft gereden. De vorige eigenaren zijn in ieder geval zuinig met deze auto omgegaan. Onderhoudshistorie is afwezig. De motor is nagenoeg zweetvrij en verkeerd in topstaat. U zult begrijpen dat een 31 jarige auto uiteraard een lak en of oxidatieplekje zal hebben. Zelf zijn wij enthousiast over de goede staat met name van het interieur en de combinatie van uitvoering, opties en de waarschijnlijk meest geliefde 2.5 D motor ! - Apk geldig t/m 29-06-2018 - Bouwjaar 24-02-1986 - 269.456 km's - 5 cilinder diesel - Kleur grijs/bruin metallic - Conditie motor, mechaniek, algeheel in goede staat - Conditie carrosserie en lak, in redelijke staat - Opties : Elektrische ramen en spiegels, Metaallak, Trekhaak, Schuifdak, Stuurbekrachtiging, Centrale vergrendeling - Transmissie : 5 handgeschakeld Deze auto is te bezichtigen in Ter Apelkanaal, Nederland.

Nr. 22837463

Verkocht
Mercedes-Benz - 190D 2.5 5 Cilinder | NO RESERVE - 1986

Mercedes-Benz - 190D 2.5 5 Cilinder | NO RESERVE - 1986

Vanwege de concurrentie met BMW, die in 1984 een aantal vlotte dieselmotoren in de 3-serie en de 5-serie introduceerde, antwoordde Mercedes-Benz met de aanmerkelijk vlottere 190D 2.5 5 cilinder dieselmotor met 90pk/66kW met handgeschakelde 5-versnellingsbak.

In februari 1986 is deze betrouwbare Mercedes Benz 190 Serie uit de fabriek gerold en getransporteerd naar de eerste Italiaanse eigenaar. Deze heeft niet bezuinigd met het bestellen van opties. o.a. voorzien van Elektrische ramen en spiegels, Metaallak, Trekhaak, Schuifdak, Stuurbekrachtiging.

De Mercedes Benz 190 serie was een kwalitatief hoogwaardige auto, die bij goede behandeling en regelmatig onderhoud, extreem hoge kilometrages wist te realiseren. We moeten aannemen dat dit exemplaar gezien de goede staat slechts 269.456 kilometers heeft gereden.
De vorige eigenaren zijn in ieder geval zuinig met deze auto omgegaan. Onderhoudshistorie is afwezig. De motor is nagenoeg zweetvrij en verkeerd in topstaat.

U zult begrijpen dat een 31 jarige auto uiteraard een lak en of oxidatieplekje zal hebben. Zelf zijn wij enthousiast over de goede staat met name van het interieur en de combinatie van uitvoering, opties en de waarschijnlijk meest geliefde 2.5 D motor !

- Apk geldig t/m 29-06-2018
- Bouwjaar 24-02-1986
- 269.456 km's
- 5 cilinder diesel
- Kleur grijs/bruin metallic
- Conditie motor, mechaniek, algeheel in goede staat
- Conditie carrosserie en lak, in redelijke staat
- Opties : Elektrische ramen en spiegels, Metaallak, Trekhaak, Schuifdak, Stuurbekrachtiging, Centrale vergrendeling
- Transmissie : 5 handgeschakeld

Deze auto is te bezichtigen in Ter Apelkanaal, Nederland.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object