Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 22673445

Verkocht
Peugeot - 404 Coupe - 1968
Eindbod
€ 34.500
275 weken geleden

Peugeot - 404 Coupe - 1968

Erg mooie Peugeot 404 Coupe uit 1968. Gevonden in Zweden, toen nog eigendom van een gepensioneerde Peugeot monteur. Er was wel even wat nodig om de auto zo mooi te krijgen als ze nu is maar het resultaat mag er zijn. We hebben de auto van binnen en buiten in de originele blauw metallic lak gespoten, bekleding vernieuwd, delen opnieuw laten verchromen en technisch helemaal nagelopen. De 404 coupe is een redelijk zeldzame verschijning omdat veel van deze coupe's vroeger werden geslachtofferd voor de toen populaire cabriolet omdat beide auto's in veel het zelfde zijn. Dus wat lastiger te vinden, als je een goede zoekt. De auto rijdt en schakelt als een klassieke Peugeot. Heerlijk comfortabel, zoals je mag verwachten. We doen ons best mooie foto's te maken van onze klassiekers maar het beste is de auto zelf te komen bekijken. Dat kan ook op de brug. Transport kan wereldwijd in overleg. Kilometer: 19589 afgelezen op de teller (!) De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schijndel, Nederland.

Nr. 22673445

Verkocht
Peugeot - 404 Coupe - 1968

Peugeot - 404 Coupe - 1968

Erg mooie Peugeot 404 Coupe uit 1968. Gevonden in Zweden, toen nog eigendom van een gepensioneerde Peugeot monteur.

Er was wel even wat nodig om de auto zo mooi te krijgen als ze nu is maar het resultaat mag er zijn.

We hebben de auto van binnen en buiten in de originele blauw metallic lak gespoten, bekleding vernieuwd, delen opnieuw laten verchromen en technisch helemaal nagelopen.

De 404 coupe is een redelijk zeldzame verschijning omdat veel van deze coupe's vroeger werden geslachtofferd voor de toen populaire cabriolet omdat beide auto's in veel het zelfde zijn. Dus wat lastiger te vinden, als je een goede zoekt.

De auto rijdt en schakelt als een klassieke Peugeot. Heerlijk comfortabel, zoals je mag verwachten. We doen ons best mooie foto's te maken van onze klassiekers maar het beste is de auto zelf te komen bekijken. Dat kan ook op de brug. Transport kan wereldwijd in overleg. Kilometer: 19589 afgelezen op de teller (!)

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schijndel, Nederland.


Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object