Nr. 22303865

Verkocht
Fiat - 1500 L - 1964 - NO RESERVE - 1964
Eindbod
€ 4,250
280 weken geleden

Fiat - 1500 L - 1964 - NO RESERVE - 1964

- Geldige keuring: geen - Conditie van lak en carrosserie: originele lak - Staat van de bodemplaat: stevig, geen tekenen van roest BESCHRIJVING Originele Fiat 1500 luxe versie met alle originele accessoires, met inbegrip van de autoradio, asbak, exterieur chroom. Deze 1500 is gevonden in Trapani, slechts één eigenaar, met grote zorgvuldigheid onderhouden en slechts na negen jaar na de dood van de eigenaar, heeft een van zijn kleinkinderen besloten hem te verkopen aan ons. Er is altijd met zorg in gereden en is net zo onderhouden, met regelmatig onderhoud, en is altijd opgeslagen in een droge garage. Daarom is zijn staat redelijk goed, met een gezonde en roestvrije carrosserie, lak nog glanzend, maar hij verdient nog wat zorg op wat beperkte gebieden. Nette chroom, perfect rode vinylbekleding. De auto heeft een type 116 motor, niet gecorrigeerd voor deze versie maar in uitstekende staat. Hij draait en rijdt goed. Er is ook een elektrische antenne uit die tijd. Oorspronkelijk registratiecertificaat, krik en gereedschapskit zijn ook aanwezig. Alleen het chroom moet worden bijgewerkt, nieuwe banden met witte band of zwart, nieuwe brandstoftank, koppeling, remmen en wat motoronderdelen vervangen voor nieuwe onderdelen. Deze Fiat 1500 staat in Frosinone bij een familielid van mij en kan worden opgehaald op locatie of kan gereden worden naar de bestemming met test/dealer-nummerplaten (de auto is momenteel uitgeschreven, want na een paar jaar zonder belast te zijn is hij verwijderd uit de PRA, de Italiaanse RDW, dus op dit moment kan hij niet worden verzekerd of geïnspecteerd). Na de verkoop, wordt een factuur opgesteld, die zal worden gegeven aan de nieuwe eigenaar samen met alle documenten die nodig zijn om de auto te registreren of te exporteren.

Nr. 22303865

Verkocht
Fiat - 1500 L - 1964 - NO RESERVE - 1964

Fiat - 1500 L - 1964 - NO RESERVE - 1964

- Geldige keuring: geen
- Conditie van lak en carrosserie: originele lak
- Staat van de bodemplaat: stevig, geen tekenen van roest

BESCHRIJVING
Originele Fiat 1500 luxe versie met alle originele accessoires, met inbegrip van de autoradio, asbak, exterieur chroom.

Deze 1500 is gevonden in Trapani, slechts één eigenaar, met grote zorgvuldigheid onderhouden en slechts na negen jaar na de dood van de eigenaar, heeft een van zijn kleinkinderen besloten hem te verkopen aan ons. Er is altijd met zorg in gereden en is net zo onderhouden, met regelmatig onderhoud, en is altijd opgeslagen in een droge garage. Daarom is zijn staat redelijk goed, met een gezonde en roestvrije carrosserie, lak nog glanzend, maar hij verdient nog wat zorg op wat beperkte gebieden. Nette chroom, perfect rode vinylbekleding.

De auto heeft een type 116 motor, niet gecorrigeerd voor deze versie maar in uitstekende staat. Hij draait en rijdt goed. Er is ook een elektrische antenne uit die tijd. Oorspronkelijk registratiecertificaat, krik en gereedschapskit zijn ook aanwezig.

Alleen het chroom moet worden bijgewerkt, nieuwe banden met witte band of zwart, nieuwe brandstoftank, koppeling, remmen en wat motoronderdelen vervangen voor nieuwe onderdelen.

Deze Fiat 1500 staat in Frosinone bij een familielid van mij en kan worden opgehaald op locatie of kan gereden worden naar de bestemming met test/dealer-nummerplaten (de auto is momenteel uitgeschreven, want na een paar jaar zonder belast te zijn is hij verwijderd uit de PRA, de Italiaanse RDW, dus op dit moment kan hij niet worden verzekerd of geïnspecteerd).

Na de verkoop, wordt een factuur opgesteld, die zal worden gegeven aan de nieuwe eigenaar samen met alle documenten die nodig zijn om de auto te registreren of te exporteren.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object