Nr. 21985133

Verkocht
Alberto Meda - Luceplan - Fantastische design Titania hanglamp
Eindbod
€ 170
284 weken geleden

Alberto Meda - Luceplan - Fantastische design Titania hanglamp

Net als een zeppelin lijkt de Titania schijnbaar in de lucht te zwevende. De body bestaat uit een raamwerk uit aluminium met in het centrum de lichtbron. Naast de meegeleverde kleurfilters biedt de hanglamp aanvullend de mogelijkheid voor een schuine ophanging. Op deze manier biedt de lamp haar gebruiker vele opties qua individuele vormgeving. De design Titania hanglamp is een ontwerp van Alberto Meda en Paolo Rizzatto uit het jaar 1989. De onconventionele Luceplan Titania werd met de “Concours de la Lampe d’Or SIL/Paris”, de “Design Plus” en de begeerde “Compasso d’Oro-ADI” onderscheden. De Titania hanglamp valt op vanwege haar markante ribvorm en de individueel instelbare kleur van het naar de zijkanten afgegeven licht. Het middengedeelte van de pregnante, eliptische body bevat een lichtbron. Wordt aan de zijkant een (of twee) van de meegeleverde kleurfilters ingezet, dan geeft de lampbody zijwaarts de gekozen kleur af. Het middenstuk van de Luceplan Titania blijft licht in puur wit naar boven en beneden afgeven. Het resultaat: een weergaloos lichtscenario, dat in elke omgeving een schilderachtge ambiance creëert. Gekleurd licht naar de zijkanten en wit licht naar beneden Variabele mogelijkheden voor montage

Nr. 21985133

Verkocht
Alberto Meda - Luceplan - Fantastische design Titania hanglamp

Alberto Meda - Luceplan - Fantastische design Titania hanglamp

Net als een zeppelin lijkt de Titania schijnbaar in de lucht te zwevende. De body bestaat uit een raamwerk uit aluminium met in het centrum de lichtbron. Naast de meegeleverde kleurfilters biedt de hanglamp aanvullend de mogelijkheid voor een schuine ophanging. Op deze manier biedt de lamp haar gebruiker vele opties qua individuele vormgeving. De design Titania hanglamp is een ontwerp van Alberto Meda en Paolo Rizzatto uit het jaar 1989. De onconventionele Luceplan Titania werd met de “Concours de la Lampe d’Or SIL/Paris”, de “Design Plus” en de begeerde “Compasso d’Oro-ADI” onderscheden.
De Titania hanglamp valt op vanwege haar markante ribvorm en de individueel instelbare kleur van het naar de zijkanten afgegeven licht. Het middengedeelte van de pregnante, eliptische body bevat een lichtbron. Wordt aan de zijkant een (of twee) van de meegeleverde kleurfilters ingezet, dan geeft de lampbody zijwaarts de gekozen kleur af. Het middenstuk van de Luceplan Titania blijft licht in puur wit naar boven en beneden afgeven. Het resultaat: een weergaloos lichtscenario, dat in elke omgeving een schilderachtge ambiance creëert.

Gekleurd licht naar de zijkanten en wit licht naar beneden
Variabele mogelijkheden voor montage

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object