Nr. 20660991

Verkocht
Le Corbusier & Charlotte Perriand voor Cassina - Chaise lounge LC 4
Eindbod
€ 2,299
290 weken geleden

Le Corbusier & Charlotte Perriand voor Cassina - Chaise lounge LC 4

In zeer goede (als nieuw, 1 eigenaar, decoratief) staat aangeboden originele Cassina chaise lounge (ligstoel) Meest exclusieve uitvoering soepel Pelle leer De chaise longue LC4 van Cassina is een van de mooiste en meest bekende design meubelen. De Cassina LC4 chaise longue wordt sinds 1965 in licentie gemaakt door de Italiaanse design firma Cassina in de collectie I Maestri. (Museum contemporary art NY) Het frame van de LC4 is uitgevoerd in gepolijst chroom. De zitting is bekleed met hoogwaardig Pelle leer kleur zwart. De hoofdsteun is van een bijpassende kleur leer (zwart) gemaakt en gevuld met polyester. De LC4 chaise longue is tijdloos klassiek van ontwerp en nog steeds een zeer geliefd design meubel voor liefhebbers van een modern interieur. En dat bijna negentig jaar nadat de eerste fauteuil in 1928 werd gecreëerd door Le Corbusier en Charlotte Perriand. De LC4 biedt een perfecte balans tussen uiterlijk schoon en hemels comfort. Lengte: 160 cm breedte: 56,4 cm Nieuwprijs: € 4600,00 Ophalen of bezorgen in overleg

Nr. 20660991

Verkocht
Le Corbusier & Charlotte Perriand voor Cassina - Chaise lounge LC 4

Le Corbusier & Charlotte Perriand voor Cassina - Chaise lounge LC 4

In zeer goede (als nieuw, 1 eigenaar, decoratief) staat aangeboden originele Cassina chaise lounge (ligstoel)

Meest exclusieve uitvoering soepel Pelle leer

De chaise longue LC4 van Cassina is een van de mooiste en meest bekende design meubelen. De Cassina LC4 chaise longue wordt sinds 1965 in licentie gemaakt door de Italiaanse design firma Cassina in de collectie I Maestri. (Museum contemporary art NY)

Het frame van de LC4 is uitgevoerd in gepolijst chroom. De zitting is bekleed met hoogwaardig Pelle leer kleur zwart. De hoofdsteun is van een bijpassende kleur leer (zwart) gemaakt en gevuld met polyester. De LC4 chaise longue is tijdloos klassiek van ontwerp en nog steeds een zeer geliefd design meubel voor liefhebbers van een modern interieur. En dat bijna negentig jaar nadat de eerste fauteuil in 1928 werd gecreëerd door Le Corbusier en Charlotte Perriand.

De LC4 biedt een perfecte balans tussen uiterlijk schoon en hemels comfort.

Lengte: 160 cm breedte: 56,4 cm

Nieuwprijs: € 4600,00

Ophalen of bezorgen in overleg

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object