Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 20251569

Verkocht
Ducati - Marianna Gran Sport - 125 cc - 1956
Eindbod
€ 14.000
286 weken geleden

Ducati - Marianna Gran Sport - 125 cc - 1956

Marianna Grand Sport met bovenliggende nokkenas, ex Jack Silverman collectie, gerestaureerd door zijn team van het Colorado museum. De tank is gemaakt van aluminium en lijkt gesigneerd te zijn door Giuliano Maoggi, winnaar van de 1956 MotoGiro Di Italia. Frame met de correcte GS nummers, evenals andere nummers van de Road Bike serie, ik heb geen informatie over of de nummers zijn toegevoegd voor registratiedoeleinden of omdat het frame werd omgebouwd als gevolg van een ongeluk, de Ducati archieven zijn niet meer beschikbaar. Het frame is aan dat van het Grand Sport model en dit voertuig heeft dan ook de correcte monoshock, 2 boven geplaatste schokbevestigingen, de karakteristieke en originele “S“ boog in de bevestigingsbuis aan de achterzijde van de motor en de brede motorbevestigingen (achter), in tegenstelling tot smallere motorfietsen omdat de carters veel breder zijn. Dit zijn de eerste racemotoren gebouwd door Ducati, de eerste serie waren 100 cc, dit is de tweede serie met 125 cc. Originele Amadoro magnesium remmen/naven met originele 17“ WM1 lichtmetalen velgen en speciale Baroni 34.9 mm vorken. Special 22.5 Dellorto SS1 carburateur. Elektra met originele verlichtingsset inclusief generator. Ik heb het NOVA certificaat, kan worden geregistreerd voor gebruik op de weg.

Nr. 20251569

Verkocht
Ducati - Marianna Gran Sport - 125 cc - 1956

Ducati - Marianna Gran Sport - 125 cc - 1956

Marianna Grand Sport met bovenliggende nokkenas, ex Jack Silverman collectie, gerestaureerd door zijn team van het Colorado museum.

De tank is gemaakt van aluminium en lijkt gesigneerd te zijn door Giuliano Maoggi, winnaar van de 1956 MotoGiro Di Italia.

Frame met de correcte GS nummers, evenals andere nummers van de Road Bike serie, ik heb geen informatie over of de nummers zijn toegevoegd voor registratiedoeleinden of omdat het frame werd omgebouwd als gevolg van een ongeluk, de Ducati archieven zijn niet meer beschikbaar. Het frame is aan dat van het Grand Sport model en dit voertuig heeft dan ook de correcte monoshock, 2 boven geplaatste schokbevestigingen, de karakteristieke en originele “S“ boog in de bevestigingsbuis aan de achterzijde van de motor en de brede motorbevestigingen (achter), in tegenstelling tot smallere motorfietsen omdat de carters veel breder zijn.

Dit zijn de eerste racemotoren gebouwd door Ducati, de eerste serie waren 100 cc, dit is de tweede serie met 125 cc.

Originele Amadoro magnesium remmen/naven met originele 17“ WM1 lichtmetalen velgen en speciale Baroni 34.9 mm vorken.

Special 22.5 Dellorto SS1 carburateur.

Elektra met originele verlichtingsset inclusief generator.

Ik heb het NOVA certificaat, kan worden geregistreerd voor gebruik op de weg.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object