Nr. 20068235

Verkocht
Bang & Olufsen Beogram 2000 draaitafel-gereviseerd door Beovintage!
Eindbod
€ 220
295 weken geleden

Bang & Olufsen Beogram 2000 draaitafel-gereviseerd door Beovintage!

De Beogram 2000 is in feite een 1800 (flatbelt) maar was voorzien van de mogelijkheid om via de din kabelaansluiting van bepaalde B&O receivers op afstand bediend te kunnen worden. (de losse pennetjes zijn erbij!) Het ontwerp is superstrak, met gebruik van veel aluminium, en een zeer stevige stofkap. Deze 2000 is door mij-Beovintage- geserviced, de kenner weet dat het bij mij altijd 100% in orde is. Zie foto's van de restauratie. De automaat is stofvrij gemaakt, en de schakelaars gereinigd en gepolijst. De snaar is zoals altijd bij mijn spelers vervangen. Het element is door bekend Duits bedrijf (FJS) van een nieuwe elliptische naaldpunt voorzien, ook de ophangrubbers in het element zijn vernieuwd . Hij klinkt dus beter als een new old stock element, daarvan zijn de ophangrubbers in het element plm. 35 jaar oud en dus harder. Een vervangend element kost plm. 200 euro,- deze is mooier om te zien en net zo goed. Incl. din/cinch kabel met 2xaarde en manual. Verzending in professionele verpakking, verzekerd en met trackcode

Nr. 20068235

Verkocht
Bang & Olufsen Beogram 2000 draaitafel-gereviseerd door Beovintage!

Bang & Olufsen Beogram 2000 draaitafel-gereviseerd door Beovintage!

De Beogram 2000 is in feite een 1800 (flatbelt) maar was voorzien van de mogelijkheid om via de din kabelaansluiting van bepaalde B&O receivers op afstand bediend te kunnen worden. (de losse pennetjes zijn erbij!)
Het ontwerp is superstrak, met gebruik van veel aluminium, en een zeer stevige stofkap. Deze 2000 is door mij-Beovintage- geserviced, de kenner weet dat het bij mij altijd 100% in orde is. Zie foto's van de restauratie.
De automaat is stofvrij gemaakt, en de schakelaars gereinigd en gepolijst. De snaar is zoals altijd bij mijn spelers vervangen.
Het element is door bekend Duits bedrijf (FJS) van een nieuwe elliptische naaldpunt voorzien, ook de ophangrubbers in het element zijn vernieuwd . Hij klinkt dus beter als een new old stock element, daarvan zijn de ophangrubbers in het element plm. 35 jaar oud en dus harder. Een vervangend element kost plm. 200 euro,- deze is mooier om te zien en net zo goed.
Incl. din/cinch kabel met 2xaarde en manual. Verzending in professionele verpakking, verzekerd en met trackcode

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object