Nr. 19810297

Niet meer beschikbaar
Innocenti - Mini De Tomaso - 1977
Bieden gesloten
299 weken geleden

Innocenti - Mini De Tomaso - 1977

Tijdens de periode onder beheer van de British Leyland Motor Corporation, BLMC, ontwikkelde de Innocenti-fabriek in Turijn een gloednieuwe versie van de originele Mini die de fabriek een lange tijd had geproduceerd. Het ontwerp was Bertone, en de carrosserie was een beetje groter, met meer gebogen lijnen en een praktische achterklep. De nieuwe Mini, die gebaseerd was op de techniek uit de vroegere versie, werd voltooid in 1974, en het was de bedoeling dat hij de originele Mini van Issigoni had moeten vervangen, ook in Engeland en op andere markten. Minder dan een jaar later was BLMC echter failliet en werd Innocenti overgenomen door de industrieel De Tomaso. In 1976 kwam de Innocenti Mini op de markt in een sportuitvoering met de naam van het model De Tomaso. De klassieke BMC 1275 A Series motor leverde toen 72 pk. Aan de buitenzijde had de carrosserie gegoten bumpers met geïntegreerde mistlampen en schermbeschermers voor de nieuwe velgen en een schepje gemonteerd op de motorkap. Deze 1275 De Tomaso-editie komt niet alleen vanuit Sicilië, maar de voormalige eigenaar heet wonderbaarlijk genoeg Montalbano. Hij is niet commissario, maar hij is wel goed verzorgd. Alles van de auto, tot aan de rubbermatten, is origineel gehouden. Hij is absoluut roest vrij en mechanisch is er niets op te merken. Afgezien van een betere zitting, verschilt de rijervaring nauwelijks met de oorspronkelijke Cooper S. Hij gaat gewillig de bochten door, dus hoeft u niet de stad door te rijden als een hooligan. De auto heeft alleen gereden wat op de kilometerteller staat weergegeven, een ongelooflijke 31.258 km en inclusief volledig onderhoudsboekje. Zelfs de originele verkoopfactuur van de eerste koop, samen met vele andere documenten zijn beschikbaar. Locatie: Måløv, Denemarken.

Nr. 19810297

Niet meer beschikbaar
Innocenti - Mini De Tomaso - 1977

Innocenti - Mini De Tomaso - 1977

Tijdens de periode onder beheer van de British Leyland Motor Corporation, BLMC, ontwikkelde de Innocenti-fabriek in Turijn een gloednieuwe versie van de originele Mini die de fabriek een lange tijd had geproduceerd. Het ontwerp was Bertone, en de carrosserie was een beetje groter, met meer gebogen lijnen en een praktische achterklep. De nieuwe Mini, die gebaseerd was op de techniek uit de vroegere versie, werd voltooid in 1974, en het was de bedoeling dat hij de originele Mini van Issigoni had moeten vervangen, ook in Engeland en op andere markten. Minder dan een jaar later was BLMC echter failliet en werd Innocenti overgenomen door de industrieel De Tomaso.

In 1976 kwam de Innocenti Mini op de markt in een sportuitvoering met de naam van het model De Tomaso. De klassieke BMC 1275 A Series motor leverde toen 72 pk. Aan de buitenzijde had de carrosserie gegoten bumpers met geïntegreerde mistlampen en schermbeschermers voor de nieuwe velgen en een schepje gemonteerd op de motorkap.

Deze 1275 De Tomaso-editie komt niet alleen vanuit Sicilië, maar de voormalige eigenaar heet wonderbaarlijk genoeg Montalbano. Hij is niet commissario, maar hij is wel goed verzorgd. Alles van de auto, tot aan de rubbermatten, is origineel gehouden. Hij is absoluut roest vrij en mechanisch is er niets op te merken. Afgezien van een betere zitting, verschilt de rijervaring nauwelijks met de oorspronkelijke Cooper S. Hij gaat gewillig de bochten door, dus hoeft u niet de stad door te rijden als een hooligan. De auto heeft alleen gereden wat op de kilometerteller staat weergegeven, een ongelooflijke 31.258 km en inclusief volledig onderhoudsboekje. Zelfs de originele verkoopfactuur van de eerste koop, samen met vele andere documenten zijn beschikbaar.

Locatie: Måløv, Denemarken.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object