Nr. 19804139

Verkocht
Bang & Olufsen - Beotime wekker/klok
Eindbod
€ 160
299 weken geleden

Bang & Olufsen - Beotime wekker/klok

Beotime in prima staat, incl. muurbeugel en gebruiksaanwijzing. De mooiste manier om wakker te worden. De BeoTime kan met één hand worden vastgehouden en bediend met de duim, en dankzij de ingebouwde kantelsensor veranderen de scherminformatie en knopfuncties van oriëntatie. De BeoTime is een wekker die u ’s ochtends kan wekken met het geluid van een geselecteerde Bang & Olufsen-bron evenals met het ingebouwde alarmgeluid. Of je er nu voor kiest om wakker te worden met het geluid van de discrete alarmbel, het geluid van je favoriete televisieprogramma, radiozender of cd. De BeoTime bevat een ingebouwde sleeptimer die alle apparatuur van Bang & Olufsen in je kamer op stand-by kan zetten na een gekozen tijdsinterval van maximaal 120 minuten. De BeoTime is een mooie geanodiseerde en gepolijste aluminium buis met een trompetvormige knop die aan één kant uitsteekt als het alarm is geactiveerd. De knop kan worden ingedrukt, net als bij een ouderwetse wekker, om het alarm aan en uit te zetten. Aan de andere kant is de Beotime afgewerkt met een zwarte dop. Op dit zwarte dopje zit een miniscuul krasje. Deze dop kan worden los gedraaid met de bijgeleverde 'sleutel' zodat de batterijen vervangen kunnen worden indien nodig. Twee rubberen voetjes – één aan elk uiteinde van de buis – geven de BeoTime een stevige grip bij plaatsing op een tafel. De Beotime kan worden afgehaald, maar kan ook wereldwijd verstuurd worden in zeer goede, originele Bang & Olufsen verpakking.

Nr. 19804139

Verkocht
Bang & Olufsen - Beotime wekker/klok

Bang & Olufsen - Beotime wekker/klok

Beotime in prima staat, incl. muurbeugel en gebruiksaanwijzing.

De mooiste manier om wakker te worden.

De BeoTime kan met één hand worden vastgehouden en bediend met de duim, en dankzij de ingebouwde kantelsensor veranderen de scherminformatie en knopfuncties van oriëntatie.

De BeoTime is een wekker die u ’s ochtends kan wekken met het geluid van een geselecteerde Bang & Olufsen-bron evenals met het ingebouwde alarmgeluid.
Of je er nu voor kiest om wakker te worden met het geluid van de discrete alarmbel, het geluid van je favoriete televisieprogramma, radiozender of cd.

De BeoTime bevat een ingebouwde sleeptimer die alle apparatuur van Bang & Olufsen in je kamer op stand-by kan zetten na een gekozen tijdsinterval van maximaal 120 minuten.

De BeoTime is een mooie geanodiseerde en gepolijste aluminium buis met een trompetvormige knop die aan één kant uitsteekt als het alarm is geactiveerd.
De knop kan worden ingedrukt, net als bij een ouderwetse wekker, om het alarm aan en uit te zetten. Aan de andere kant is de Beotime afgewerkt met een zwarte dop. Op dit zwarte dopje zit een miniscuul krasje. Deze dop kan worden los gedraaid met de bijgeleverde 'sleutel' zodat de batterijen vervangen kunnen worden indien nodig.

Twee rubberen voetjes – één aan elk uiteinde van de buis – geven de BeoTime een stevige grip bij plaatsing op een tafel.

De Beotime kan worden afgehaald, maar kan ook wereldwijd verstuurd worden in zeer goede, originele Bang & Olufsen verpakking.



Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object