Nr. 19226635

Niet meer beschikbaar
Bang & Olufsen Beovision 10-40 full-hd led tv 3maanden garantie
Bieden gesloten
303 weken geleden

Bang & Olufsen Beovision 10-40 full-hd led tv 3maanden garantie

Aangeboden door ex B&O werknemer/technische medewerker Uit de B&O secondlife Showroom: Zeer jonge design tv aangeboden 40inch. Zeer weinig speeldagen; zie foto's. Een bijna nieuwe Smart- LED TV. De Laatste BeoVision 10-40 van Bang & Olufsen behoort tot de allerdunste flatscreen televisies. Deze Beovision heeft de kwaliteit van een kunstwerk met zijn uiterlijk. Bang & olufsen heeft deze voorzien van een zwart-vierkant glas, met een aluminium frame. Dit zorgt voor de ultieme kijkbeleving. Bang & Olufsen traditie. Dat betekent een prachtige televisie, met hoogwaardige luidsprekers en ingebouwde versterkers wat resulteert tot een zeer gedetailleerd geluid . De BeoVision 10-40 is leverbaar met een muurbeugel of gemotoriseerde vloerstand waardoor u vanuit elke hoek van deze Bang & Olufsen kunt genieten. Met het nieuwe Full-HD paneel heeft de BeoVision 10-40 haarscherp beeld. Door de ingebouwde stereo-luidsprekers is de BeoVision 10-40 compleet. Met de surround-module kunt u extra luidsprekers aansluiten op de televisie en wordt de stereo-luidspreker aan de voorkant een center-speaker. Het stoffen front voor de luidsprekers kan gemakkelijk gewisseld worden door een kleur naar keuze. U kunt dit bij uw aankoop aangeven. wordt standaard geleverd met donker grijs. TV heeft: -masterlink aansluiting voor andere B&O connecties -Hdmi ingangen voor Smart TV connecties -ingebouwde digital surround-module voor beolab speakers -Digitale ingang voor kabel TV. -aux In overleg te leveren met Muurbeugel of motor vloerstandaard. Nieuwprijs 6390, inclusief 3 maanden garantie. Deze bijna niet gebruikte LED/Smart TV is persoonlijk af te te leveren, installatie in overleg. Wandmontage en installatie ook mogelijk. Let op : Verzending naar buitenland heeft hoge kosten i.v.m. grootte en kwetsbaarheid

Nr. 19226635

Niet meer beschikbaar
Bang & Olufsen Beovision 10-40 full-hd led tv 3maanden garantie

Bang & Olufsen Beovision 10-40 full-hd led tv 3maanden garantie

Aangeboden door ex B&O werknemer/technische medewerker

Uit de B&O secondlife Showroom:

Zeer jonge design tv aangeboden 40inch.
Zeer weinig speeldagen; zie foto's.
Een bijna nieuwe Smart- LED TV.

De Laatste BeoVision 10-40 van Bang & Olufsen behoort tot de allerdunste flatscreen televisies. Deze Beovision heeft de kwaliteit van een kunstwerk met zijn uiterlijk. Bang & olufsen heeft deze voorzien van een zwart-vierkant glas, met een aluminium frame. Dit zorgt voor de ultieme kijkbeleving.
Bang & Olufsen traditie. Dat betekent een prachtige televisie, met hoogwaardige luidsprekers en ingebouwde versterkers wat resulteert tot een zeer gedetailleerd geluid
.
De BeoVision 10-40 is leverbaar met een muurbeugel of gemotoriseerde vloerstand waardoor u vanuit elke hoek van deze Bang & Olufsen kunt genieten.
Met het nieuwe Full-HD paneel heeft de BeoVision 10-40 haarscherp beeld.

Door de ingebouwde stereo-luidsprekers is de BeoVision 10-40 compleet.
Met de surround-module kunt u extra luidsprekers aansluiten op de televisie en wordt de stereo-luidspreker aan de voorkant een center-speaker.

Het stoffen front voor de luidsprekers kan gemakkelijk gewisseld worden door een kleur naar keuze. U kunt dit bij uw aankoop aangeven.
wordt standaard geleverd met donker grijs.

TV heeft:
-masterlink aansluiting voor andere B&O connecties
-Hdmi ingangen voor Smart TV connecties
-ingebouwde digital surround-module voor beolab speakers
-Digitale ingang voor kabel TV.
-aux

In overleg te leveren met Muurbeugel of motor vloerstandaard.



Nieuwprijs 6390, inclusief 3 maanden garantie.

Deze bijna niet gebruikte LED/Smart TV is persoonlijk af te te leveren, installatie in overleg. Wandmontage en installatie ook mogelijk.

Let op : Verzending naar buitenland heeft hoge kosten i.v.m. grootte en kwetsbaarheid


Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object