Nr. 18983145

Niet meer beschikbaar
Kawasaki - Kawasaki 500 - H1 - MACH 3  - 500 cc - 1973
Bieden gesloten
303 weken geleden

Kawasaki - Kawasaki 500 - H1 - MACH 3 - 500 cc - 1973

Kawasaki 500 Mach III H1F uit 1973 FMI geregistreerd en gecertificeerd. Origineel en bewaard; alleen tank en zijcovers zijn hersteld. Altijd binnenshuis gehouden. Nieuwe accu en banden. Routine onderhoud is altijd uitgevoerd. Mechanische onderdelen in perfecte staat. Mogelijkheid voor transport, via een gespecialiseerde nationale/internationale vervoerder, kosten ten laste van de koper en in overleg na de verkoop. Bij twijfels kunt u voor het stellen van vragen gerust contact opnemen met Catawiki alvorens te bieden. Bekijk de foto‘s zorgvuldig alvorens te bieden. Mogelijkheid voor transport, via een gespecialiseerde nationale/internationale vervoerder, kosten ten laste van de koper en in overleg na de verkoop. NB: De verkoper is niet verantwoordelijk voor de verzending/vervoer/levering van de auto. VOOR NIET ITALIAANSE KOPERS:, Bedenk dat het enkele werkdagen duurt om te voldoen aan de administratieve vereisten voor de uitvoer, en zorg te dragen voor het vervoer van het voertuig. Het voertuig wordt beschouwd als "opgehaald" wanneer het wordt overgenomen door het transportbedrijf. Exporteren document honoraria en kosten van het vervoer ten laste van de koper. Transportkosten worden gespecificeerd na de verkoop, volgens het land van eindbestemming. Wij willen benadrukken dat de organisatie van het vervoer een hoffelijkheid is die we voor kopers reserveren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging, problemen of vragen over levering en aanverwante schade, hiervoor dient u zich tot het transportbedrijf te wenden. Het voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Galatone (Lecce), Italië.

Nr. 18983145

Niet meer beschikbaar
Kawasaki - Kawasaki 500 - H1 - MACH 3  - 500 cc - 1973

Kawasaki - Kawasaki 500 - H1 - MACH 3 - 500 cc - 1973

Kawasaki 500 Mach III H1F uit 1973

FMI geregistreerd en gecertificeerd.

Origineel en bewaard; alleen tank en zijcovers zijn hersteld.

Altijd binnenshuis gehouden. Nieuwe accu en banden.

Routine onderhoud is altijd uitgevoerd. Mechanische onderdelen in perfecte staat.

Mogelijkheid voor transport, via een gespecialiseerde nationale/internationale vervoerder, kosten ten laste van de koper en in overleg na de verkoop.

Bij twijfels kunt u voor het stellen van vragen gerust contact opnemen met Catawiki alvorens te bieden. Bekijk de foto‘s zorgvuldig alvorens te bieden.
Mogelijkheid voor transport, via een gespecialiseerde nationale/internationale vervoerder, kosten ten laste van de koper en in overleg na de verkoop. NB: De verkoper is niet verantwoordelijk voor de verzending/vervoer/levering van de auto. VOOR NIET ITALIAANSE KOPERS:, Bedenk dat het enkele werkdagen duurt om te voldoen aan de administratieve vereisten voor de uitvoer, en zorg te dragen voor het vervoer van het voertuig. Het voertuig wordt beschouwd als "opgehaald" wanneer het wordt overgenomen door het transportbedrijf.

Exporteren document honoraria en kosten van het vervoer ten laste van de koper. Transportkosten worden gespecificeerd na de verkoop, volgens het land van eindbestemming. Wij willen benadrukken dat de organisatie van het vervoer een hoffelijkheid is die we voor kopers reserveren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging, problemen of vragen over levering en aanverwante schade, hiervoor dient u zich tot het transportbedrijf te wenden.

Het voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Galatone (Lecce), Italië.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object