Nr. 18834189

Verkocht
Johan Cruijff gesigneerd en ingelijst Holland shirt + Certificate van echtheid
Eindbod
€ 900
304 weken geleden

Johan Cruijff gesigneerd en ingelijst Holland shirt + Certificate van echtheid

Johan Cruijff gesigneerd en ingelijst Holland shirt + Certificate of Authenticity Afmeting lijst: 85x+64cm Ingelijst met 100% zuurvrije passé-partouts Item komt met een hologram genummerd Certificate of Authenticity (COA) Dit shirt zal alleen maar toenemen in waarde ! Johan Cruijff behoort tot de beste voetballers aller tijden en is Nederlands beste voetballer ooit geweest. na zijn dood is de prijs met shirts voorzien van zijn handtekening alleen maar gestegen. Cruijff wordt wereldwijd erkend als een van de beste voetballers aller tijden. In 1999 werd hij door de IFFHS verkozen tot Europees voetballer van de twintigste eeuw. Bij de IFFHS-verkiezing van Wereldvoetballer van de twintigste eeuw eindigde hij als tweede achter Pelé. De voormalige aanvaller en spelverdeler werd met name geroemd vanwege zijn techniek, startsnelheid, handelingssnelheid en spelinzicht. Driemaal werd hij verkozen tot Europees voetballer van het jaar en ook won hij drie keer de Europacup I. Dit laatste deed Cruijff met Ajax, waar hij gold als de leider en ster van het elftal. In 1974 bereikte Cruijff als aanvoerder van het Nederlands elftal de finale van het WK, waarin met 1-2 werd verloren van West-Duitsland. De foto's geven u een duidelijk beeld van het kavel, maar in werkelijkheid is het nog veel mooier. Haal Voetbalgeschiedenis in huis voor thuis of op kantoor ! Word Professioneel verpakt en Aangetekend en verzekerd verzonden. Succes met bieden

Nr. 18834189

Verkocht
Johan Cruijff gesigneerd en ingelijst Holland shirt + Certificate van echtheid

Johan Cruijff gesigneerd en ingelijst Holland shirt + Certificate van echtheid

Johan Cruijff gesigneerd en ingelijst Holland shirt + Certificate of Authenticity

Afmeting lijst: 85x+64cm
Ingelijst met 100% zuurvrije passé-partouts

Item komt met een hologram genummerd Certificate of Authenticity (COA)

Dit shirt zal alleen maar toenemen in waarde ! Johan Cruijff behoort tot de beste voetballers aller tijden en is Nederlands beste voetballer ooit geweest. na zijn dood is de prijs met shirts voorzien van zijn handtekening alleen maar gestegen.

Cruijff wordt wereldwijd erkend als een van de beste voetballers aller tijden. In 1999 werd hij door de IFFHS verkozen tot Europees voetballer van de twintigste eeuw. Bij de IFFHS-verkiezing van Wereldvoetballer van de twintigste eeuw eindigde hij als tweede achter Pelé.

De voormalige aanvaller en spelverdeler werd met name geroemd vanwege zijn techniek, startsnelheid, handelingssnelheid en spelinzicht.
Driemaal werd hij verkozen tot Europees voetballer van het jaar en ook won hij drie keer de Europacup I. Dit laatste deed Cruijff met Ajax, waar hij gold als de leider en ster van het elftal. In 1974 bereikte Cruijff als aanvoerder van het Nederlands elftal de finale van het WK, waarin met 1-2 werd verloren van West-Duitsland.

De foto's geven u een duidelijk beeld van het kavel, maar in werkelijkheid is het nog veel mooier.

Haal Voetbalgeschiedenis in huis voor thuis of op kantoor !

Word Professioneel verpakt en Aangetekend en verzekerd verzonden.

Succes met bieden


Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object