Nr. 18611547

Verkocht
Wharfedale Super Linton, tweeweg-speakers, 1969, Engeland
Eindbod
€ 70
308 weken geleden

Wharfedale Super Linton, tweeweg-speakers, 1969, Engeland

Aangeboden een Tweeweg-speakerset van Wharfedale, de Super Linton serie uit 1969. Gemaakt in Idle, vlakbij Bradford/York in de beroemde Wharfedale fabrieken. De speakers hebben recent een onderhoudsbeurt gehad en zien er weer zeer strak uit. De kasten zijn behandeld en de doeken zijn in zeer goede staat. Helaas is er op beide kasten een lichte kring waar te nemen, vast achtergelaten door een een plantje of een kop thee. Het valt bijna niet op. Alle speakers zijn getest en werken zeer goed. Ze zijn doorgemeten en deze speakers hebben een warme en niet te zware "sound". Er is geen aanduiding op de speakers van vermogen. De afmetingen van deze speakers; breedte 25.5 cm, diepte 23.5 cm en hoogte 48.5 cm. Beide speakers samen wegen 15 kg, zonder de verpakking. Verzending door GLS in de aangesloten landen van Europa, anders door PostNL. Beiden natuurlijk aangetekend verzonden en te volgen via Track en Trace. Ophalen in Nispen (net onder Roosendaal) kan natuurlijk ook.

Nr. 18611547

Verkocht
Wharfedale Super Linton, tweeweg-speakers, 1969, Engeland

Wharfedale Super Linton, tweeweg-speakers, 1969, Engeland

Aangeboden een Tweeweg-speakerset van Wharfedale, de Super Linton serie uit 1969. Gemaakt in Idle, vlakbij Bradford/York in de beroemde Wharfedale fabrieken.

De speakers hebben recent een onderhoudsbeurt gehad en zien er weer zeer strak uit. De kasten zijn behandeld en de doeken zijn in zeer goede staat. Helaas is er op beide kasten een lichte kring waar te nemen, vast achtergelaten door een een plantje of een kop thee. Het valt bijna niet op.

Alle speakers zijn getest en werken zeer goed. Ze zijn doorgemeten en deze speakers hebben een warme en niet te zware "sound". Er is geen aanduiding op de speakers van vermogen.

De afmetingen van deze speakers; breedte 25.5 cm, diepte 23.5 cm en hoogte 48.5 cm. Beide speakers samen wegen 15 kg, zonder de verpakking.

Verzending door GLS in de aangesloten landen van Europa, anders door PostNL. Beiden natuurlijk aangetekend verzonden en te volgen via Track en Trace. Ophalen in Nispen (net onder Roosendaal) kan natuurlijk ook.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object