Nr. 18198657

Verkocht
Koperen reclame-deurklopper "Met Peynen DVE De Weerelt 1567" - ca. 1900
Eindbod
€ 25
308 weken geleden

Koperen reclame-deurklopper "Met Peynen DVE De Weerelt 1567" - ca. 1900

Koperen reclame-deurklopper "Met Peynen DVE De Weerelt 1567" - ca. 1900. Bevestigd aan een houten boomschijf. Afkomstig uit Belgie. Peynen DVW De Weerelt, is een voor mij onbekend merk. Ik vermoed dat het een merk was voor steenkolen, mogelijk gebruikt op het hoofdkantoor of bijgebouwen van Peynen DVW De Weerelt. Zwaar gegoten antieke koperen deurklopper met fraai geornamenteerde vorm van een leuke logo waarin een mannetje een zak met steenkolen sjouwt. De deurklopper is bevestigd aan een mooi stuk hout om deze eenvoudig te kunnen presenteren in bv een vitrinekast. De deurklopper kan eenvoudig van het presentatieplakje worden gehaald en dan zijn oorspronkelijke functie terug krijgen aan uw voordeur. Dit is een echte antieke deurklopper en geen reproductie. Dit is onder andere te zien aan de binnenzijde van de klopper. Formaat 17 cm x 13 cm x 2,5 cm. Deurklopper met presentatiehout (33 cm x 23 cm x 4 cm) weegt meer dan 1,5 kilogram samen (met plank). Foto's zijn aanvulling op de staatomschrijving Wordt goed verpakt verzonden met track-en-trace

Nr. 18198657

Verkocht
Koperen reclame-deurklopper "Met Peynen DVE De Weerelt 1567" - ca. 1900

Koperen reclame-deurklopper "Met Peynen DVE De Weerelt 1567" - ca. 1900

Koperen reclame-deurklopper "Met Peynen DVE De Weerelt 1567" - ca. 1900. Bevestigd aan een houten boomschijf. Afkomstig uit Belgie.

Peynen DVW De Weerelt, is een voor mij onbekend merk. Ik vermoed dat het een merk was voor steenkolen, mogelijk gebruikt op het hoofdkantoor of bijgebouwen van Peynen DVW De Weerelt.

Zwaar gegoten antieke koperen deurklopper met fraai geornamenteerde vorm van een leuke logo waarin een mannetje een zak met steenkolen sjouwt.

De deurklopper is bevestigd aan een mooi stuk hout om deze eenvoudig te kunnen presenteren in bv een vitrinekast. De deurklopper kan eenvoudig van het presentatieplakje worden gehaald en dan zijn oorspronkelijke functie terug krijgen aan uw voordeur.

Dit is een echte antieke deurklopper en geen reproductie. Dit is onder andere te zien aan de binnenzijde van de klopper.

Formaat 17 cm x 13 cm x 2,5 cm.
Deurklopper met presentatiehout (33 cm x 23 cm x 4 cm) weegt meer dan 1,5 kilogram samen (met plank).

Foto's zijn aanvulling op de staatomschrijving

Wordt goed verpakt verzonden met track-en-trace

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object