Nr. 18007607

Verkocht
Renault - Espace 2000 TSE  Serie I - 1985
Eindbod
€ 3,500
312 weken geleden

Renault - Espace 2000 TSE Serie I - 1985

Bij Renault dacht men dat de Espace een nicheproduct was. De bouw ervan werd daarom uitbesteed aan de oorspronkelijke ontwikkelaar Matra Automobiles, die ook over de benodigde specialistische productiefaciliteiten beschikte. De auto kreeg een koetswerk van glasvezel en een warm gegalvaniseerd chassis, net als de Matra Murena. Aanvankelijk kwam de verkoop niet van de grond, omdat het publiek moest wennen aan het voor die tijd bijzondere ontwerp. In het eerste jaar werden slechts 2.703 exemplaren verkocht, de jaren erna werd het een groot succes. De Espace als eerst europese MPV heeft Europese wegen doen veranderen. De Renault Espace "serie I" is een zeldzaam exemplaar geworden en wordt nog nauwelijks op auto-sites aangeboden. Het gaat hier om de luxe 2.0 TSE-uitvoering en is uitgerust met stuurbekrachtiging, elektrische ramen, elektrische spiegels, centrale vergrendeling, open dak en 2 verdraaibare voorstoelen. Het enige minpunt is de hemel, deze zou vervangen mogen worden. Verder is het lakwerk netjes, de portieren en onderzijde van de auto zijn hard en solide. De 2.0 liter motor start en loopt netjes, de versnellingsbak schakelt soepel over en banden zijn als nieuw. Dit is een hele leuke klassieker, maar ook prima te gebruiken als daily-driver met fiscale voordelen. Wij kunnen het transport verzorgen, vraag vrijblijvend informatie. Een bieding is bindend. U bent van harte welkom om het voertuig in Oss (NL) te bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, om teleurstelling te voorkomen.. Neem voor alle vragen én om een bezichtiging in te plannen contact op met Catawiki.

Nr. 18007607

Verkocht
Renault - Espace 2000 TSE  Serie I - 1985

Renault - Espace 2000 TSE Serie I - 1985

Bij Renault dacht men dat de Espace een nicheproduct was. De bouw ervan werd daarom uitbesteed aan de oorspronkelijke ontwikkelaar Matra Automobiles, die ook over de benodigde specialistische productiefaciliteiten beschikte. De auto kreeg een koetswerk van glasvezel en een warm gegalvaniseerd chassis, net als de Matra Murena. Aanvankelijk kwam de verkoop niet van de grond, omdat het publiek moest wennen aan het voor die tijd bijzondere ontwerp. In het eerste jaar werden slechts 2.703 exemplaren verkocht, de jaren erna werd het een groot succes. De Espace als eerst europese MPV heeft Europese wegen doen veranderen.

De Renault Espace "serie I" is een zeldzaam exemplaar geworden en wordt nog nauwelijks op auto-sites aangeboden.
Het gaat hier om de luxe 2.0 TSE-uitvoering en is uitgerust met stuurbekrachtiging, elektrische ramen, elektrische spiegels, centrale vergrendeling, open dak en 2 verdraaibare voorstoelen. Het enige minpunt is de hemel, deze zou vervangen mogen worden. Verder is het lakwerk netjes, de portieren en onderzijde van de auto zijn hard en solide. De 2.0 liter motor start en loopt netjes, de versnellingsbak schakelt soepel over en banden zijn als nieuw.

Dit is een hele leuke klassieker, maar ook prima te gebruiken als daily-driver met fiscale voordelen.

Wij kunnen het transport verzorgen, vraag vrijblijvend informatie.

Een bieding is bindend.

U bent van harte welkom om het voertuig in Oss (NL) te bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, om teleurstelling te voorkomen.. Neem voor alle vragen én om een bezichtiging in te plannen contact op met Catawiki.



Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object