Nr. 17870277

Verkocht
Blaupunkt Köln klassieke autoradio - 1964
Eindbod
€ 300
312 weken geleden

Blaupunkt Köln klassieke autoradio - 1964

Dit is het topmodel van Blaupunkt. Een originele, complete en onbeschadigde radio met midden-, langegolf en FM. Het was in 1964 een zeer kostbare autoradio en werd vooral gebruikt in kwalitatief hoogwaardige auto's als Porsche, Mercedes, Jaguar en Daimler, maar kan ook goed in een Volkswagen uit die tijd. De radio heeft een goede ontvangst, sterke, aparte versterker, mooi geluid, toonregeling, verlichting en voorkeurtoetsen. de radio is omschakelbaar in polariteit en in voltage. Momenteel staat deze ingesteld op 12 volt en minus aan de massa. Wordt geleverd met het luxe chroomfront met zwarte inleg. De toetsen zijn chroomkleurig en zijn standaard op de 'Köln', het topmodel van Blaupunkt. De knoppen zijn ook van metaal en chroom. Zelfs de keuzeknop voor het zenderzoeksysteem heeft nog de originele kleiren. Het mechanische zenderzoeksysteem werkt perfect. Dit toestel heeft ook al een DIN-aansluiting waar een externe geluiddrager op aangesloten kan worden. kenmerken: - type: Blaupunkt Köln V 919645 - Middengolf (2x), Lange golf en FM (2x) - Bouwjaar 1964 - 6/12 volt. - polariteit omschakelbaar - Toonregeling - Mechanisch zenderzoeksysteem. - DIN aansluiting - afmetingen radio (bxhxd) 179x50x170 mm - afmetingen versterker (bxhxd) 179x50x60 mm - afmetingen frontje (bxhxd) 190x60 mm - Made in Germany Kortom een zeer unieke en schitterende autoradio uit 1964.

Nr. 17870277

Verkocht
Blaupunkt Köln klassieke autoradio - 1964

Blaupunkt Köln klassieke autoradio - 1964

Dit is het topmodel van Blaupunkt. Een originele, complete en onbeschadigde
radio met midden-, langegolf en FM. Het was in 1964 een zeer kostbare autoradio en werd vooral gebruikt in kwalitatief hoogwaardige auto's als Porsche, Mercedes, Jaguar en Daimler, maar kan ook goed in een Volkswagen uit die tijd. De radio heeft een goede ontvangst, sterke, aparte versterker, mooi geluid, toonregeling, verlichting en voorkeurtoetsen. de radio is omschakelbaar in polariteit en in voltage. Momenteel staat deze ingesteld op 12 volt en minus aan de massa. Wordt geleverd met het luxe chroomfront met zwarte inleg. De toetsen zijn chroomkleurig en zijn standaard op de 'Köln', het topmodel van Blaupunkt. De knoppen zijn ook van metaal en chroom. Zelfs de keuzeknop voor het zenderzoeksysteem heeft nog de originele kleiren. Het mechanische zenderzoeksysteem werkt perfect.
Dit toestel heeft ook al een DIN-aansluiting waar een externe geluiddrager op aangesloten kan worden.

kenmerken:
- type: Blaupunkt Köln V 919645
- Middengolf (2x), Lange golf en FM (2x)
- Bouwjaar 1964
- 6/12 volt.
- polariteit omschakelbaar
- Toonregeling
- Mechanisch zenderzoeksysteem.
- DIN aansluiting
- afmetingen radio (bxhxd) 179x50x170 mm
- afmetingen versterker (bxhxd) 179x50x60 mm
- afmetingen frontje (bxhxd) 190x60 mm
- Made in Germany

Kortom een zeer unieke en schitterende autoradio uit 1964.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object