Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 17098875

Verkocht
Michael Graves voor Alessi – Mantel Clock 03 - Zeldzame, Eerste versie
Eindbod
€ 227
314 weken geleden

Michael Graves voor Alessi – Mantel Clock 03 - Zeldzame, Eerste versie

Een verzamelaarsitem en meesterlijk stukje design! Gelanceerd in 1988, werd deze klok toegejuicht voor zijn postmodernistische interpretatie van klassiek design met vier ebbehout zuilen in Toscaanse stijl. De hier aangeboden klok is de eerste versie (de slinger heeft een matte goudkleur, bij de nieuwe versie is deze glanzend). Deze mantelklok, ontworpen door Michael Graves is in 1988 in productie gegaan, en is in de collectie van Alessi gebleven tot en met 1999. In verband met productieproblemen werd de productie gestopt. In 2013 is een hereditie uitgekomen. Mantel Clock heeft een quartz uurwerk dat loopt op AA-batterijen. De bovenkant van de Alessi Mantel klok kan verwijderd worden om de batterij te vervangen. Hoogte; 24cm Breedte: 16 cm Diepte: 6cm De Mantel klok heeft een klein houtchipje op de rand van het zwarte deel van de bovenkant (0,9 cm) en op de linkerhoek van de basis (0,8 cm) (zie ook de foto's) wat nauwelijks opvalt. De klok is verder in uitstekende conditie en volledig functioneel. Voor verzending naar eilanden die formeel bij de EU horen wordt een eilandentoeslag berekend van €25 over de vermelde verzendkosten.

Nr. 17098875

Verkocht
Michael Graves voor Alessi – Mantel Clock 03 - Zeldzame, Eerste versie

Michael Graves voor Alessi – Mantel Clock 03 - Zeldzame, Eerste versie

Een verzamelaarsitem en meesterlijk stukje design!

Gelanceerd in 1988, werd deze klok toegejuicht voor zijn postmodernistische interpretatie van klassiek design met vier ebbehout zuilen in Toscaanse stijl.

De hier aangeboden klok is de eerste versie (de slinger heeft een matte goudkleur, bij de nieuwe versie is deze glanzend).

Deze mantelklok, ontworpen door Michael Graves is in 1988 in productie gegaan, en is in de collectie van Alessi gebleven tot en met 1999. In verband met productieproblemen werd de productie gestopt.
In 2013 is een hereditie uitgekomen.


Mantel Clock heeft een quartz uurwerk dat loopt op AA-batterijen. De bovenkant van de Alessi Mantel klok kan verwijderd worden om de batterij te vervangen.

Hoogte; 24cm
Breedte: 16 cm
Diepte: 6cm

De Mantel klok heeft een klein houtchipje op de rand van het zwarte deel van de bovenkant (0,9 cm) en op de linkerhoek van de basis (0,8 cm) (zie ook de foto's) wat nauwelijks opvalt. De klok is verder in uitstekende conditie en volledig functioneel.

Voor verzending naar eilanden die formeel bij de EU horen wordt een eilandentoeslag berekend van €25 over de vermelde verzendkosten.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object