Nr. 16968161

Verkocht
Trix H0 - 22466 - Stoomlocomotief met turf tender - Tölzbahn - B VI  - K.Bay.Sts.B
Eindbod
€ 225
320 weken geleden

Trix H0 - 22466 - Stoomlocomotief met turf tender - Tölzbahn - B VI - K.Bay.Sts.B

Trix H0 - 22466 - Stoomlocomotief met turf tender Tölzbahn - B VI K.Bay.Sts.B DC - Gelijkstroom/Analoog, Digitaal voorbereid - Nieuwstaat - In originele verpakking Model: tijdperk I, chassis en opbouw van metaal, kernloze motor met hoog vermogen in de ketel 2 assen aangedreven, 4 antislipbanden Getest op functies Geen breuk of lakschade Voorste koppeling en losse onderdelen in gesloten sealbag, nog te monteren Geschikte brandstoffen voor de levering van stoomlocomotieven waren relatief schaars in Beieren, vooral omdat de grote kolen velden in de "Pruisische buitenland" waren. Daarnaast zetten ze in München veel belang aan een zelfvoorzienende mogelijke zorg, korte transportroutes. Om deze reden is de Koninklijke Beierse Staatsspoorwegen geëxperimenteerd met verschillende alternatieve brandstoffen zoals hout of turf en kocht een aantal locomotieven met de karakteristieke hoge turf tender. Dit werd aan de bovenzijde gesloten voor een negatieve binnendringen van brandstof te voorkomen als het regent. Voor de levering van locomotieven, de Koninklijke Beierse Staatsspoorwegen behouden, zelfs zijn eigen turf oogsten. Echter, al snel bleek dat de turf voor het afvuren van stoomlocomotieven was niet geschikt vanwege de lage calorische waarde. Zie foto's voor een mooie indruk Presentatie rail hoort niet bij de verkoop

Nr. 16968161

Verkocht
Trix H0 - 22466 - Stoomlocomotief met turf tender - Tölzbahn - B VI  - K.Bay.Sts.B

Trix H0 - 22466 - Stoomlocomotief met turf tender - Tölzbahn - B VI - K.Bay.Sts.B

Trix H0 - 22466 - Stoomlocomotief met turf tender Tölzbahn - B VI K.Bay.Sts.B
DC - Gelijkstroom/Analoog, Digitaal voorbereid - Nieuwstaat - In originele verpakking


Model: tijdperk I, chassis en opbouw van metaal, kernloze motor met hoog vermogen in de ketel 2 assen aangedreven, 4 antislipbanden
Getest op functies
Geen breuk of lakschade
Voorste koppeling en losse onderdelen in gesloten sealbag, nog te monteren

Geschikte brandstoffen voor de levering van stoomlocomotieven waren relatief schaars in Beieren, vooral omdat de grote kolen velden in de "Pruisische buitenland" waren. Daarnaast zetten ze in München veel belang aan een zelfvoorzienende mogelijke zorg, korte transportroutes. Om deze reden is de Koninklijke Beierse Staatsspoorwegen geëxperimenteerd met verschillende alternatieve brandstoffen zoals hout of turf en kocht een aantal locomotieven met de karakteristieke hoge turf tender. Dit werd aan de bovenzijde gesloten voor een negatieve binnendringen van brandstof te voorkomen als het regent. Voor de levering van locomotieven, de Koninklijke Beierse Staatsspoorwegen behouden, zelfs zijn eigen turf oogsten. Echter, al snel bleek dat de turf voor het afvuren van stoomlocomotieven was niet geschikt vanwege de lage calorische waarde.

Zie foto's voor een mooie indruk
Presentatie rail hoort niet bij de verkoop

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object