Nr. 16729049

Verkocht
Volvo - Amazon B18 - 1964
Eindbod
€ 4,000
320 weken geleden

Volvo - Amazon B18 - 1964

Volvo Amazon van 1964 met originele B18 motor, Zweedse afgemelde registratie. De auto wordt geleverd met EU-export documenten, zodat de auto gemakkelijk te registreren is! Mooie klassieke auto, met een zeer mooi interieur en heerlijk rijdbaar! Volvo Amazon met zeer goede B18 motor met 1,8 liter, 75 pk, handgeschakelde vier versnellingsbak, volledig gesynchroniseerd. 54 jaar oud (!) binnen en buiten in een zeer mooie en originele staat. Afgelezen kilometerstand 81878 Originele Volvo kleurcode 67-1. Leisteenblauw, een schitterende kleur met heel veel uitstraling! Wat nog even gedaan moet worden, er zit een klein gaatje bij de buitenzijde van de kokerbalk, rechtsachter, ca 8 mm. Eenvoudig te repareren. Verder heeft deze auto zeer veel positieve punten, zoals een prachtige kleur, natuurlijk op een aantal plekken is de auto door de jaren iets bijgespoten, zie de fotos. Het interieur is goed en mooi en origineel, en ook de chroomdelen zijn erg mooi en compleet. De uitlaat is splinternieuw, en er is een fijne Blaupunkt autoradio met Bluetooth telefoonondersteuning gemonteerd. Dit alles maakt het een zeer fijne rijdersauto! De auto staat in Hengevelde, Nederland Verkoper kan de auto EU-wijd laten bezorgen, voor relatief lage kosten.

Nr. 16729049

Verkocht
Volvo - Amazon B18 - 1964

Volvo - Amazon B18 - 1964

Volvo Amazon van 1964 met originele B18 motor, Zweedse afgemelde registratie.
De auto wordt geleverd met EU-export documenten, zodat de auto gemakkelijk te registreren is!

Mooie klassieke auto, met een zeer mooi interieur en heerlijk rijdbaar!

Volvo Amazon met zeer goede B18 motor met 1,8 liter, 75 pk, handgeschakelde vier versnellingsbak, volledig gesynchroniseerd. 54 jaar oud (!) binnen en buiten in een zeer mooie en originele staat.

Afgelezen kilometerstand 81878
Originele Volvo kleurcode 67-1. Leisteenblauw, een schitterende kleur met heel veel uitstraling!

Wat nog even gedaan moet worden, er zit een klein gaatje bij de buitenzijde van de kokerbalk, rechtsachter, ca 8 mm. Eenvoudig te repareren.

Verder heeft deze auto zeer veel positieve punten, zoals een prachtige kleur, natuurlijk op een aantal plekken is de auto door de jaren iets bijgespoten, zie de fotos. Het interieur is goed en mooi en origineel, en ook de chroomdelen zijn erg mooi en compleet. De uitlaat is splinternieuw, en er is een fijne Blaupunkt autoradio met Bluetooth telefoonondersteuning gemonteerd. Dit alles maakt het een zeer fijne rijdersauto!

De auto staat in Hengevelde, Nederland

Verkoper kan de auto EU-wijd laten bezorgen, voor relatief lage kosten.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object