Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 16606015

Verkocht
Lancia - Beta Spider 2000 Zagato - 1978
Eindbod
€ 14.000
318 weken geleden

Lancia - Beta Spider 2000 Zagato - 1978

DETAILS - Geldige keuring: ja - Documenten: Italiaanse documenten en Italiaanse kentekenplaten uit die periode - Aantal eigenaren: 2 - Motor: 2000 cc BESCHRIJVING: De Lancia Beta Spider werd geïntroduceerd in 1974, ontworpen door Pininfarina en gemonteerd door Zagato; het was een targa met een verwisselbare dak-sectie en een opvouwbare canvas achterraam. Andere soortgelijke auto's uit dezelfde tijd waren de Fiat X 1/9, de VW-Porsche 914 en de Porsche 911 targa, de BMW-Baur Cabriolet, om een paar te noemen. Dit is een zeer zeldzaam model, slechts 8.000 exemplaren geproduceerd, na verloop van tijd stijgen ze vast in waarde. Gerestaureerd en in zeer goede staat. Slechts 2 eigenaren. Slechts enkele leeftijdssporen op het dashboard. Chassis en bodem zijn beide nieuw. De rode lak is perfect, met glanzend chroom. Nieuwe zwarte leren stoelen en dashboard; vouwdak in uitstekende staat. Briljante 2000cc motor met handgeschakelde transmissie; in perfecte staat mechanisch gezien. Keuring nog steeds geldig. De auto kan elke afstand afleggen. Enkele sporen als gevolg van ouderdom op het dashboard. Verder is het interieur onlangs opgeknapt. Een zeldzaam collector's item, mis deze kans niet! Het voertuig kan worden bekeken en opgehaald in Rome, Italië.

Nr. 16606015

Verkocht
Lancia - Beta Spider 2000 Zagato - 1978

Lancia - Beta Spider 2000 Zagato - 1978

DETAILS
- Geldige keuring: ja
- Documenten: Italiaanse documenten en Italiaanse kentekenplaten uit die periode
- Aantal eigenaren: 2
- Motor: 2000 cc

BESCHRIJVING:
De Lancia Beta Spider werd geïntroduceerd in 1974, ontworpen door Pininfarina en gemonteerd door Zagato; het was een targa met een verwisselbare dak-sectie en een opvouwbare canvas achterraam. Andere soortgelijke auto's uit dezelfde tijd waren de Fiat X 1/9, de VW-Porsche 914 en de Porsche 911 targa, de BMW-Baur Cabriolet, om een paar te noemen.
Dit is een zeer zeldzaam model, slechts 8.000 exemplaren geproduceerd, na verloop van tijd stijgen ze vast in waarde.

Gerestaureerd en in zeer goede staat. Slechts 2 eigenaren. Slechts enkele leeftijdssporen op het dashboard.
Chassis en bodem zijn beide nieuw. De rode lak is perfect, met glanzend chroom. Nieuwe zwarte leren stoelen en dashboard; vouwdak in uitstekende staat. Briljante 2000cc motor met handgeschakelde transmissie; in perfecte staat mechanisch gezien. Keuring nog steeds geldig. De auto kan elke afstand afleggen.
Enkele sporen als gevolg van ouderdom op het dashboard. Verder is het interieur onlangs opgeknapt.

Een zeldzaam collector's item, mis deze kans niet!


Het voertuig kan worden bekeken en opgehaald in Rome, Italië.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object