Nr. 16564867

Verkocht
Batavus - Bilonet Mot 'O Mat - 50 cc - 1964
Eindbod
€ 400
321 weken geleden

Batavus - Bilonet Mot 'O Mat - 50 cc - 1964

Batavus Bilinet Mot 'O Mat 49cc bromfiets, Gebouwd in '64. Voorzien van JLO motor Deze originele NL bromfiets verkeerd in een originele staat en dient gerestaureerd te worden. Meest oppevlakkige roest, incl. pedalen! Zelfs het boekje zit er nog bij. De bromfiets is rijdend stop gezet in 1979 in de verzameling. De motor is geconserveerd met olie. Om de bromfiets rijdend te maken dient U waarschijnlijk alleen de carburateur en bougie te reinigen en benzine erin, dan even doorstarten. Kan dus gemakkelijk weer rijdbaar gemaakt worden. Ivm het lange staan mogelijke toch kleine reparaties nodig voor gebruik. Geen kenteken, historie of papieren aanwezig. Dit komt doordat de bromfiets al voor de kentekening is weggezet in een verzameling. Voor kenteken aanvraag dient U de bromfiets te laten schouwen bij de RDW, welke zeer eenvoudig is doordat de bromfiets origineel is. Deze bromfiets is deel van een privé verzameling en kan worden bezichtigd op afspraak in de gemeente Sittard-Geleen. Merk: Batavus Model: Bilonet Mot 'O Mat GA50 Jaar: 1964 Aantal cilinders: 1 Km stand: nb Locatie: gemeente Sittard-Geleen. Eventueel transport geen probleem, maar dient door de koper geregeld te worden. Het wordt geadviseerd om de bromfiets voor het bieden te bezichtigen om teleurstelling te voorkomen. Neem contact op met Catawiki om een bezichtiging in te plannen.

Nr. 16564867

Verkocht
Batavus - Bilonet Mot 'O Mat - 50 cc - 1964

Batavus - Bilonet Mot 'O Mat - 50 cc - 1964

Batavus Bilinet Mot 'O Mat 49cc bromfiets, Gebouwd in '64. Voorzien van JLO motor

Deze originele NL bromfiets verkeerd in een originele staat en dient gerestaureerd te worden. Meest oppevlakkige roest, incl. pedalen!

Zelfs het boekje zit er nog bij.
De bromfiets is rijdend stop gezet in 1979 in de verzameling.
De motor is geconserveerd met olie.
Om de bromfiets rijdend te maken dient U waarschijnlijk alleen de carburateur en bougie te reinigen en benzine erin, dan even doorstarten.

Kan dus gemakkelijk weer rijdbaar gemaakt worden. Ivm het lange staan mogelijke toch kleine reparaties nodig voor gebruik.

Geen kenteken, historie of papieren aanwezig. Dit komt doordat de bromfiets al voor de kentekening is weggezet in een verzameling. Voor kenteken aanvraag dient U de bromfiets te laten schouwen bij de RDW, welke zeer eenvoudig is doordat de bromfiets origineel is.

Deze bromfiets is deel van een privé verzameling en kan worden bezichtigd op afspraak in de gemeente Sittard-Geleen.

Merk: Batavus
Model: Bilonet Mot 'O Mat GA50
Jaar: 1964
Aantal cilinders: 1
Km stand: nb
Locatie: gemeente Sittard-Geleen.

Eventueel transport geen probleem, maar dient door de koper geregeld te worden. Het wordt geadviseerd om de bromfiets voor het bieden te bezichtigen om teleurstelling te voorkomen. Neem contact op met Catawiki om een bezichtiging in te plannen.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object