Nr. 16489755

Verkocht
Bang & Olufsen - BeoCenter 9500
Eindbod
€ 421
322 weken geleden

Bang & Olufsen - BeoCenter 9500

Beocenter 9500is een van de meest elegante en discrete muziek systemen ooit gefabriceerd door Bang & Olufsen. Het ziet eruit als een enkele eenheid, maar bij nadere bestudering blijkt dat er eigenlijk, een tuner/ versterker, cassette en cd-speler verborgen onder de prachtige cover verscholen zitten. Het slanke design en bekledingsmaterialen van spiegelend aluminium en zwart glas geeft het systeem een mooi uiterlijk. Tik het woord 'CD' en tracknummers verschijnen op het paneel verlicht in robijnrode nummers samen met enkele CD-speler functies . Zonder zichtbare knoppen; slechts enkele tekst geschreven op het glazen paneel van het hele systeem. Er zit een enkel zeer licht krasje op de spiegelende platen, wat alleen van dichtbij te zien is, dit valt in het dagelijks gebruik nauwelijks op en is op de foto's dus niet echt te zien. Op de onderste glasplaat zijn door de glasplaat grijze vakjes te zien onder de functie knoppen. Persoonlijk vind ik dit niet storend. Afhalen heeft de voorkeur maar kan ook goed verpakt verzonden worden. Wereldwijde verzending. Koper betaald de verzendkosten.

Nr. 16489755

Verkocht
Bang & Olufsen - BeoCenter 9500

Bang & Olufsen - BeoCenter 9500

Beocenter 9500is een van de meest elegante en discrete muziek systemen ooit gefabriceerd door Bang & Olufsen. Het ziet eruit als een enkele eenheid, maar bij nadere bestudering blijkt dat er eigenlijk, een tuner/ versterker, cassette en cd-speler verborgen onder de prachtige cover verscholen zitten. Het slanke design en bekledingsmaterialen van spiegelend aluminium en zwart glas geeft het systeem een mooi uiterlijk. Tik het woord 'CD' en tracknummers verschijnen op het paneel verlicht in robijnrode nummers samen met enkele CD-speler functies . Zonder zichtbare knoppen; slechts enkele tekst geschreven op het glazen paneel van het hele systeem.

Er zit een enkel zeer licht krasje op de spiegelende platen, wat alleen van dichtbij te zien is, dit valt in het dagelijks gebruik nauwelijks op en is op de foto's dus niet echt te zien. Op de onderste glasplaat zijn door de glasplaat grijze vakjes te zien onder de functie knoppen. Persoonlijk vind ik dit niet storend.

Afhalen heeft de voorkeur maar kan ook goed verpakt verzonden worden.
Wereldwijde verzending. Koper betaald de verzendkosten.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object