Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 16195663

Verkocht
Citroën - MEGA Tjaffer - 1995
Eindbod
€ 6.750
321 weken geleden

Citroën - MEGA Tjaffer - 1995

Werkelijk heel mooie Citroën MEGA Tjaffer, in smetteloos, spetterend geel. Prachtlak! Wordt geleverd met geldige APK, en onderhoudsfacturen. Solide verzinkt stalen chassis; . Deze uitvoering met dieselmotor is nog schaarser dan de benzineversie. Met z'n lage gewicht en gezonde pk's is de Tjaffer nog heel wat mans! Alle mechanische componenten werken zoals het hoort: goed dus: de 1.400 cc motor (53 pk) start vlot en loopt keurig; de 5 bak schakelt soepel, koppeling, aandrijving, en remmen werken prima. Goed onderhouden en dat merkt u. Mooie originele lichtmetalen wielen, goede banden. Bijgeleverd worden 2 extra sets wielen: de standaard stalen AX wielen en originele lichtmetalen AX wielen. Met de bijgeleverde carrosserie-delen switcht u eenvoudig en snel van pick-up naar cabriolet. Laat de zomer maar komen, met deze fun-car... Het interieur is netjes, alleen bevindt zich in een stoel (in de weersbestendige kunststof bekleding) een kleine scheur, zie foto. Over de MEGA Tjaffer: De MEGA Tjaffer is in feite een Citroën AX met een kunststof body. Door zijn eigenwijze uiterlijk, kunststof carrosserie, Citroën mechaniek en multifunctionaliteit wordt de overeenkomst met de Citroën Méhari al gauw getrokken. Maar de MEGA Tjaffer echter is 'veel meer auto', veel degelijker en beter in staat om als dagelijks vervoermiddel te dienen. De techniek van de Tjaffer is afkomstig van Citroën. De basis van het voor het voor de Tjaffer ontworpen chassis is het onderstel van de AX. Problemen met roest zullen niet snel ontstaan want het chassis is geheel gegalvaniseerd. Op het chassis zijn 2 roll-bars aangebracht, op de plek van de voorruit en achter de voorstoelen, waardoor een stevig geheel ontstaat. Op de 2 roll-bars is het toegestaan om bijvoorbeeld een surfplank of fiets te vervoeren, specifieke accessoires zijn hiervoor beschikbaar. De Tjaffer heeft een bijzonder laag zwaartepunt en is niet al te zwaar. De Tjaffer heeft voorwielaandrijving, de heerlijke Citroën wegligging en een veilig weggedrag. Dit is de 1.4 diesel variant met 53 pk. Deze motor loopt prima, is degelijk, probleemloos en zuinig. Voor het reguliere onderhoud kan je gewoon terecht bij de lokale Citroën garage. De Tjaffer heeft een breed front met geïntegreerde verstralers. Het mistachterlicht en de achteruitrijlamp zijn geïntegreerd in de achterklep. Staat deze achterklep open, dan wordt door een beveiliging de brandstoftoevoer gestopt. Te bezichtigen en evt. af te halen in Waalwijk, Nederland. Transport naar EU landen verzorgen wij tegen kostprijs via enkele gespecialiseerde transportfirma's.

Nr. 16195663

Verkocht
Citroën - MEGA Tjaffer - 1995

Citroën - MEGA Tjaffer - 1995

Werkelijk heel mooie Citroën MEGA Tjaffer, in smetteloos, spetterend geel. Prachtlak! Wordt geleverd met geldige APK, en onderhoudsfacturen.

Solide verzinkt stalen chassis; . Deze uitvoering met dieselmotor is nog schaarser dan de benzineversie. Met z'n lage gewicht en gezonde pk's is de Tjaffer nog heel wat mans!

Alle mechanische componenten werken zoals het hoort: goed dus: de 1.400 cc motor (53 pk) start vlot en loopt keurig; de 5 bak schakelt soepel, koppeling, aandrijving, en remmen werken prima. Goed onderhouden en dat merkt u. Mooie originele lichtmetalen wielen, goede banden. Bijgeleverd worden 2 extra sets wielen: de standaard stalen AX wielen en originele lichtmetalen AX wielen.

Met de bijgeleverde carrosserie-delen switcht u eenvoudig en snel van pick-up naar cabriolet. Laat de zomer maar komen, met deze fun-car...

Het interieur is netjes, alleen bevindt zich in een stoel (in de weersbestendige kunststof bekleding) een kleine scheur, zie foto.

Over de MEGA Tjaffer:

De MEGA Tjaffer is in feite een Citroën AX met een kunststof body. Door zijn eigenwijze uiterlijk, kunststof carrosserie, Citroën mechaniek en multifunctionaliteit wordt de overeenkomst met de Citroën Méhari al gauw getrokken. Maar de MEGA Tjaffer echter is 'veel meer auto', veel degelijker en beter in staat om als dagelijks vervoermiddel te dienen.

De techniek van de Tjaffer is afkomstig van Citroën. De basis van het voor het voor de Tjaffer ontworpen chassis is het onderstel van de AX. Problemen met roest zullen niet snel ontstaan want het chassis is geheel gegalvaniseerd. Op het chassis zijn 2 roll-bars aangebracht, op de plek van de voorruit en achter de voorstoelen, waardoor een stevig geheel ontstaat. Op de 2 roll-bars is het toegestaan om bijvoorbeeld een surfplank of fiets te vervoeren, specifieke accessoires zijn hiervoor beschikbaar. De Tjaffer heeft een bijzonder laag zwaartepunt en is niet al te zwaar. De Tjaffer heeft voorwielaandrijving, de heerlijke Citroën wegligging en een veilig weggedrag.
Dit is de 1.4 diesel variant met 53 pk. Deze motor loopt prima, is degelijk, probleemloos en zuinig. Voor het reguliere onderhoud kan je gewoon terecht bij de lokale Citroën garage.

De Tjaffer heeft een breed front met geïntegreerde verstralers. Het mistachterlicht en de achteruitrijlamp zijn geïntegreerd in de achterklep. Staat deze achterklep open, dan wordt door een beveiliging de brandstoftoevoer gestopt.

Te bezichtigen en evt. af te halen in Waalwijk, Nederland. Transport naar EU landen verzorgen wij tegen kostprijs via enkele gespecialiseerde transportfirma's.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object