Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 16007643

Verkocht
Hanomag Henschel - F20 KBII Kampeerauto - 1973
Eindbod
€ 1.300
267 weken geleden

Hanomag Henschel - F20 KBII Kampeerauto - 1973

Ruime belastingvrije kampeerauto met hergebruikte, gedeeltelijk gereviseerde motor met harde klepzetting voor LPG. Aangevuld met onderdelen van een MGB Roadster, waaronder een prachtige vintage verchroomde oliefilter. Schakelt goed. Uitgerust met vrachtwagenstoelen voor meer zit-comfort. De motor: de bovenkant van het motorblok (Austin A70) is professioneel gereviseerd (zie rekening van Motorenrevisie Blanken BV: €551,69). Motor loopt derhalve als een zonnetje De accu is leeg , dus neem er een mee voor evt. demonstratie. De onderkant (cilinders en drijfstanglagers) behoeft nog aandacht en daardoor wordt de bus als DEFECT verkocht. Verhoogd en verlengd model. afmetingen ongeveer 510 L x 200 B x 230 H (inc. trekhaak, spiegels en dakluik) trekhaak en fietsendrager extra bladveer achter, voor extra draagkracht. Veel vernieuwd, waaronder koplampen, grille, buitenspiegels, uitlaat, koppeling/drukgroep, dakluik, remmen, banden. elektronische ontsteking 100 liter LPG tank! luifel en een heleboel opruim vakjes. Banken en tafel zijn in een minuut om te bouwen tot twee persoons bed. Veel reserve onderdelen (zie foto). Geen APK. Kwam de laatste keer, 15-10-2015 erg makkelijk –in een keer- door de keuring en er is sindsdien weinig mee gereden. Frame en chassis zijn goed, bodem ook (alleen achter bestuurdersstoel/LV spatbord een gat). Cosmetisch veel aan te verfraaien. Hele ruime sterke oldtimer camper op LPG/benzine, met betrekkelijk kleine restauratie, voor heel veel vakantie plezier en bekijks. Doet het ook goed als hippie, peace & love-bus en Potential Foodtruck. Dit voertuig kan worden bezichtigd in Enter, Nederland

Nr. 16007643

Verkocht
Hanomag Henschel - F20 KBII Kampeerauto - 1973

Hanomag Henschel - F20 KBII Kampeerauto - 1973

Ruime belastingvrije kampeerauto met hergebruikte, gedeeltelijk gereviseerde motor met harde klepzetting voor LPG. Aangevuld met onderdelen van een MGB Roadster, waaronder een prachtige vintage verchroomde oliefilter. Schakelt goed. Uitgerust met vrachtwagenstoelen voor meer zit-comfort.

De motor: de bovenkant van het motorblok (Austin A70) is professioneel gereviseerd (zie rekening van Motorenrevisie Blanken BV: €551,69). Motor loopt derhalve als een zonnetje De accu is leeg , dus neem er een mee voor evt. demonstratie. De onderkant (cilinders en drijfstanglagers) behoeft nog aandacht en daardoor wordt de bus als DEFECT verkocht.

Verhoogd en verlengd model. afmetingen ongeveer 510 L x 200 B x 230 H (inc. trekhaak, spiegels en dakluik)

trekhaak en fietsendrager
extra bladveer achter, voor extra draagkracht.
Veel vernieuwd, waaronder koplampen, grille, buitenspiegels, uitlaat, koppeling/drukgroep, dakluik, remmen, banden.
elektronische ontsteking
100 liter LPG tank!
luifel en een heleboel opruim vakjes.
Banken en tafel zijn in een minuut om te bouwen tot twee persoons bed.
Veel reserve onderdelen (zie foto).

Geen APK. Kwam de laatste keer, 15-10-2015 erg makkelijk –in een keer- door de keuring en er is sindsdien weinig mee gereden.
Frame en chassis zijn goed, bodem ook (alleen achter bestuurdersstoel/LV spatbord een gat). Cosmetisch veel aan te verfraaien.

Hele ruime sterke oldtimer camper op LPG/benzine, met betrekkelijk kleine restauratie, voor heel veel vakantie plezier en bekijks. Doet het ook goed als hippie, peace & love-bus en Potential Foodtruck.

Dit voertuig kan worden bezichtigd in Enter, Nederland




Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object