Nr. 15898749

Verkocht
Harvey Guzzini - Faro tafellamp
Eindbod
€ 135
326 weken geleden

Harvey Guzzini - Faro tafellamp

Een originele Harvey Guzzini-tafellamp uit de jaren 70 vervaardigd in Italië. De lampenkap is gemaakt van oranje plastic en heeft een grote chroomcilinder. Er zijn twee lichtpunten. De steel is gemaakt van een verchroomde staaf en is door de lampenkap gestoken. Het is mogelijk om de lampenkap langs deze steel te schuiven. De basis is gemaakt van gietijzer met een chromen deksel. De lamp verkeert in een uitstekende staat en werkt volledig. Guzzini werd de toonaangevende Italiaanse fabrikant van Space Age-design. Het bedrijf genoot van de samenwerking van vele wereldberoemde ontwerpers en doet dat nog steeds. Deze fantastische lamp is een goed voorbeeld van de innovatie en uniciteit van Guzzini. Een schitterende aanvulling op een modern interieur als bureaulamp of als bijkomende verlichting in een zithoek en een musthave voor de verzamelaar! De maten zijn: 58cm hoog x 33cm diameter kap x 23cm diameter basis voet. Onverpakt gewicht 5 kg

Nr. 15898749

Verkocht
Harvey Guzzini - Faro tafellamp

Harvey Guzzini - Faro tafellamp

Een originele Harvey Guzzini-tafellamp uit de jaren 70 vervaardigd in Italië. De lampenkap is gemaakt van oranje plastic en heeft een grote chroomcilinder. Er zijn twee lichtpunten. De steel is gemaakt van een verchroomde staaf en is door de lampenkap gestoken.
Het is mogelijk om de lampenkap langs deze steel te schuiven. De basis is gemaakt van gietijzer met een chromen deksel.

De lamp verkeert in een uitstekende staat en werkt volledig.

Guzzini werd de toonaangevende Italiaanse fabrikant van Space Age-design. Het bedrijf genoot van de samenwerking van vele wereldberoemde ontwerpers en doet dat nog steeds. Deze fantastische lamp is een goed voorbeeld van de innovatie en uniciteit van Guzzini. Een schitterende aanvulling op een modern interieur als bureaulamp of als bijkomende verlichting in een zithoek en een musthave voor de verzamelaar!

De maten zijn: 58cm hoog x 33cm diameter kap x 23cm diameter basis voet.
Onverpakt gewicht 5 kg

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object