Nr. 15128937

Verkocht
Marco Maran voor Parri - Fauteuil 'Bla Bla Bla'
Eindbod
€ 120
331 weken geleden

Marco Maran voor Parri - Fauteuil 'Bla Bla Bla'

Deze fauteuil Blablabla van Designer Marco Maran, uitgegeven door Parri, heeft een ongebruikelijke, speelse stijl met een verfijnde afwerking en verfijnde elegantie voor een stoel die zowel uiterst functioneel als eigentijds is. Alle 4 de fauteuils zijn in absolute topstaat. Een fauteuil met een ruime en royale zit die perfect samengaat met de rondingen van het lichaam, met een stevige basis van verchroomd staal. De stijl is zeer geïnspireerde graphics en creaties "cartoons" terwijl het kenmerken van een zeer hoogwaardig meubilair biedt. De Blablabla-stoel heeft de mogelijkheid om te stapelen Trendy meubels met veel vindingrijkheid en fantasie in een zeer geslaagd ontwerp voor een eethoek of voor een restaurant , een hotel vergaderruimte of een andere professionele ruimte. Hoogte totaal 77, Hoogte zitting 45, Hoogte armleuningen 62. Breedte 60. Diepte 60

Nr. 15128937

Verkocht
Marco Maran voor Parri - Fauteuil 'Bla Bla Bla'

Marco Maran voor Parri - Fauteuil 'Bla Bla Bla'

Deze fauteuil Blablabla van Designer Marco Maran, uitgegeven door Parri, heeft een ongebruikelijke, speelse stijl met een verfijnde afwerking en verfijnde elegantie voor een stoel die zowel uiterst functioneel als eigentijds is.

Alle 4 de fauteuils zijn in absolute topstaat.

Een fauteuil met een ruime en royale zit die perfect samengaat met de rondingen van het lichaam, met een stevige basis van verchroomd staal. De stijl is zeer geïnspireerde graphics en creaties "cartoons" terwijl het kenmerken van een zeer hoogwaardig meubilair biedt.

De Blablabla-stoel heeft de mogelijkheid om te stapelen
Trendy meubels met veel vindingrijkheid en fantasie in een zeer geslaagd ontwerp voor een eethoek of voor een restaurant , een hotel vergaderruimte of een andere professionele ruimte.

Hoogte totaal 77,
Hoogte zitting 45,
Hoogte armleuningen 62.
Breedte 60.
Diepte 60

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object