Nr. 14759845

Verkocht
19e eeuws Luiks (ELG) Flobert geweer kal 9mm gladeloop, Belgie
Eindbod
€ 165
334 weken geleden

19e eeuws Luiks (ELG) Flobert geweer kal 9mm gladeloop, Belgie

Een leuk uitziend Flobert geweer 9mm zwart kruit enkelloops met Luiks keurmerk; ELG. Vrijgesteld volgens Nederlandse wetgeving Wapens&Munitie. Het geweer heeft geen mankementen en is in werkende staat. De hamer (haan) geeft een krachtige slag,sterke veer. Het geweer heeft een, van binnen onbeschadigde loop. Het geweer is aan de zijkant voorzien van een hendel met drukknop als deze neerwaardig word gedrukt opent het geweer zich,tevens handig huls-uitwerp systeem. (zie foto's) Op het geweer/en loop staan verschillende proef merken. Luiks keurmerk (ELG met kroon) en ook het zwart kruit merkje; FL9 hoofdletter R met ster erboven. Afmetingen; 114,5 cm lang. Conditie; In goede,gebruikte conditie,functioneerd,zie foto's. Herkomst; Belgie,Luik,Liege. Dit geweer komt uit de 19e eeuw,alle Flobert geweren voor 1945 zijn in Nederland legaal te bezitten,vanaf 18 jaar en ouder ( art 18 RWM ),door een bod te plaatsen verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent. Dit kavel wordt aangetekend verzonden en professioneel verpakt.

Nr. 14759845

Verkocht
19e eeuws Luiks (ELG) Flobert geweer kal 9mm gladeloop, Belgie

19e eeuws Luiks (ELG) Flobert geweer kal 9mm gladeloop, Belgie

Een leuk uitziend Flobert geweer 9mm zwart kruit enkelloops met Luiks keurmerk; ELG. Vrijgesteld volgens Nederlandse wetgeving Wapens&Munitie.
Het geweer heeft geen mankementen en is in werkende staat.
De hamer (haan) geeft een krachtige slag,sterke veer. Het geweer heeft een, van binnen onbeschadigde loop.
Het geweer is aan de zijkant voorzien van een hendel met drukknop als deze neerwaardig word gedrukt opent het geweer zich,tevens handig huls-uitwerp systeem. (zie foto's)
Op het geweer/en loop staan verschillende proef merken. Luiks keurmerk (ELG met kroon) en ook het zwart kruit merkje; FL9 hoofdletter R met ster erboven.

Afmetingen; 114,5 cm lang.
Conditie; In goede,gebruikte conditie,functioneerd,zie foto's.
Herkomst; Belgie,Luik,Liege.

Dit geweer komt uit de 19e eeuw,alle Flobert geweren voor 1945 zijn in Nederland legaal te bezitten,vanaf 18 jaar en ouder ( art 18 RWM ),door een bod te plaatsen verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent.

Dit kavel wordt aangetekend verzonden en professioneel verpakt.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object