Nr. 14290631

Verkocht
Fiat - 500 F - 1966 - Geen reserve prijs
Eindbod
€ 4,800
338 weken geleden

Fiat - 500 F - 1966 - Geen reserve prijs

Fiat 500 F ‘Nuova 500’ uit 1966, originele witte kleur, het is slechts eenmaal opnieuw gespoten, vele jaren geleden. Zwart interieur. Het is een van de eerste auto's met chassisnummer 118, rond dashboard, geldige herziening tot oktober 2019, originele transmissie met 4 versnellingen en motor 110F, met overeenkomende nummers. Motor en transmissie, alsmede ook het gehele elektrische systeem functioneren. Gedocumenteerd met geschiedenis, één enkele eigenaar van 1966 tot en met 2005 (voor bijna 40 jaar), vervolgens had het van 2005 tot 2017 een tweede eigenaar die het in de oorspronkelijke kleur heeft overgespoten. Wij hebben het van de erfgenamen van de tweede eigenaar gekocht. Gedurende de afgelopen maand werden op de auto gemonteerd: - nieuwe verchroomde voorste en achterste bumpers, - nieuwe accu, -nieuwe capote, -nieuwe hoofdremcilinder, - nieuwe brandstofpomp, - nieuwe grille aan de voorzijde In 2016 werden 4 nieuwe banden gemonteerd en werd het voertuig uitgerust met een complete interieur kit (zitplaatsen en deurpanelen). Let op: dit is wat wordt genoemd een 'bestuurdersproject', dat wil zeggen een auto die werkt maar enige aandacht behoeft aan de carrosserie (zie foto‘s). De auto toont wat roest op de binnenkant van de voorruit en aan de voorzijde links, in de buurt van de afdruipplaat. Het lakwerk vertoont enkele zichtbare aanpassingen. Het gebied rondom de capote is in een geweldige staat. Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Agliana (Pistoia), Italië.

Nr. 14290631

Verkocht
Fiat - 500 F - 1966 - Geen reserve prijs

Fiat - 500 F - 1966 - Geen reserve prijs

Fiat 500 F ‘Nuova 500’ uit 1966, originele witte kleur, het is slechts eenmaal opnieuw gespoten, vele jaren geleden. Zwart interieur.
Het is een van de eerste auto's met chassisnummer 118, rond dashboard, geldige herziening tot oktober 2019, originele transmissie met 4 versnellingen en motor 110F, met overeenkomende nummers.

Motor en transmissie, alsmede ook het gehele elektrische systeem functioneren. Gedocumenteerd met geschiedenis, één enkele eigenaar van 1966 tot en met 2005 (voor bijna 40 jaar), vervolgens had het van 2005 tot 2017 een tweede eigenaar die het in de oorspronkelijke kleur heeft overgespoten.
Wij hebben het van de erfgenamen van de tweede eigenaar gekocht.

Gedurende de afgelopen maand werden op de auto gemonteerd:
- nieuwe verchroomde voorste en achterste bumpers,
- nieuwe accu,
-nieuwe capote,
-nieuwe hoofdremcilinder,
- nieuwe brandstofpomp,
- nieuwe grille aan de voorzijde

In 2016 werden 4 nieuwe banden gemonteerd en werd het voertuig uitgerust met een complete interieur kit (zitplaatsen en deurpanelen).

Let op: dit is wat wordt genoemd een 'bestuurdersproject', dat wil zeggen een auto die werkt maar enige aandacht behoeft aan de
carrosserie (zie foto‘s).

De auto toont wat roest op de binnenkant van de voorruit en aan de voorzijde links, in de buurt van de afdruipplaat. Het lakwerk vertoont enkele zichtbare aanpassingen. Het gebied rondom de capote is in een geweldige staat.


Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Agliana (Pistoia), Italië.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object