Nr. 13964307

Verkocht
Maurice Lacroix - Masterpiece Reveil Automatic - ref: 22197 - Heren - 1990-1999
Eindbod
€ 1,101
339 weken geleden

Maurice Lacroix - Masterpiece Reveil Automatic - ref: 22197 - Heren - 1990-1999

Zeer fraaie Maurice Lacroix Reveil uit de "Masterpiece" serie. Referentie/model- nummer : 22197. Uit het woord Masterpiece blijkt op zich al dat het om een bijzonder horloge gaat. Gemaakt met oog voor detail en van de beste materialen. De beste lijn uit op zich toch al uitmuntende Zwitserse horlogemaker. Dit exemplaar heet reveil, vanwege zijn "wekker/alarm" functie. Een mechanische functie die het alarm laat afgaan op een bepaald tijdstip. De wijzer met de rode punt geeft deze tijd aan. Bij het verstrijken ervan trilt en zoemt het horloge. De kast is prachtig rosé-goud verguld en heeft een compleet glazen caseback, waardoor het automatische caliber AS 5008 uurwerk in al zijn glorie te zien is. De voorzijde heeft een klassieke "look" met prominent de grote dag-aanduiding op "12u" de datum staat op "6u". Verder heeft het horloge een mooie "sunburst" crème wijzerplaat met geblauwde wijzers en Romeinse cijfer indexen. Het horloge heeft twee kronen voor het verstellen/opwinden van de wekker, tijd en dag/datum. Het horloge komt op een 18mm origineel Maurice Lacroix bandje met logo en originele doornsluiting. Deze is geschikt voor een pols tot maximaal 21cm. Het horloge is in zeer nette staat ( optisch 9/10 ) en werkt prima. Kijkt u aub zelf heel goed naar de vele foto's. Deze geven het beste beeld van wat u kunt verwachten. Deze Masterpiece wordt geleverd in een zeer exclusieve houten doos, geschikt voor drie horloges en op zichzelf al een kostbaar en uniek Maurice Lacroix item. Er zijn geen verdere toebehoren. Kortom.....zeer elegant en klassiek gevormde Masterpiece Reveil van Zwitsers topmerk Maurice Lacroix, geleverd in een uitzonderlijk mooie horlogedoos! Uiteraard wordt dit alles goed verpakt en aangetekend ( verzekerd ) geleverd.

Nr. 13964307

Verkocht
Maurice Lacroix - Masterpiece Reveil Automatic - ref: 22197 - Heren - 1990-1999

Maurice Lacroix - Masterpiece Reveil Automatic - ref: 22197 - Heren - 1990-1999

Zeer fraaie Maurice Lacroix Reveil uit de "Masterpiece" serie. Referentie/model- nummer : 22197.
Uit het woord Masterpiece blijkt op zich al dat het om een bijzonder horloge gaat. Gemaakt met oog voor detail en van de beste materialen. De beste lijn uit op zich toch al uitmuntende Zwitserse horlogemaker.
Dit exemplaar heet reveil, vanwege zijn "wekker/alarm" functie. Een mechanische functie die het alarm laat afgaan op een bepaald tijdstip. De wijzer met de rode punt geeft deze tijd aan. Bij het verstrijken ervan trilt en zoemt het horloge. De kast is prachtig rosé-goud verguld en heeft een compleet glazen caseback, waardoor het automatische caliber AS 5008 uurwerk in al zijn glorie te zien is.
De voorzijde heeft een klassieke "look" met prominent de grote dag-aanduiding op "12u" de datum staat op "6u". Verder heeft het horloge een mooie "sunburst" crème wijzerplaat met geblauwde wijzers en Romeinse cijfer indexen. Het horloge heeft twee kronen voor het verstellen/opwinden van de wekker, tijd en dag/datum. Het horloge komt op een 18mm origineel Maurice Lacroix bandje met logo en originele doornsluiting. Deze is geschikt voor een pols tot maximaal 21cm.
Het horloge is in zeer nette staat ( optisch 9/10 ) en werkt prima. Kijkt u aub zelf heel goed naar de vele foto's. Deze geven het beste beeld van wat u kunt verwachten.
Deze Masterpiece wordt geleverd in een zeer exclusieve houten doos, geschikt voor drie horloges en op zichzelf al een kostbaar en uniek Maurice Lacroix item. Er zijn geen verdere toebehoren.

Kortom.....zeer elegant en klassiek gevormde Masterpiece Reveil van Zwitsers topmerk Maurice Lacroix, geleverd in een uitzonderlijk mooie horlogedoos!

Uiteraard wordt dit alles goed verpakt en aangetekend ( verzekerd ) geleverd.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object