Nr. 13582579

Verkocht
Mestais - Madame Sans-Gene - Art Nouveau gepatineerd bronzen buste
Eindbod
€ 340
343 weken geleden

Mestais - Madame Sans-Gene - Art Nouveau gepatineerd bronzen buste

Origineel 1893-1900 Art Nouveau Mestais gesigneerde bronze buste/sculptuur van Madame Sans-Gene. Dit bronzen beeld is uitgevoerd in gegoten brons bruin gepatineerde afweking en op de rugzijde gesigneerd; mestais. Het beeld staat op een marmeren sokkel voorzien van een messing plaatje met de tekst; MME sans-gene 1e acte. Madame Sans-Gene is de hoofdpersoon in een toneelstuk (historische comedy) geschreven in het jaar 1893, door Victorien Sardou en Emile Moreau. Dit toneelstuk gaat over het leven van de vrouw van Francois Joseph Lefebvre (Hertog van Dantzig),die tijdens de regeer periode van Napoleon Bonaparte de functie van militair en maarschalk had. Dit toneelstuk is vele malen uitgevoerd en zelfs verfilmd; in 1893 (toneelstuk) van Sardou en Emile Moreau, in 1915 (opera) door Umberto Giordano, in 1911 (film) hoofdpers. Gabriele Rejane, in 1925 (film) hoofdpers. Gloria Swanson, in 1941 (film) door Roger Richebe, in 1945 (film) met Jose Maurer, in 1961 (film) met Sophia Loren. Afmetingen; 40 cm hoog. Gewicht; 5.3 kg. Conditie; In goede orginele staat vertoont leeftijds gerelateerde slijtage aan de bruine patineerlaag,zie foto's en wat kleine chipjes bij de marmeren sokkel,dit betreft ook een origineel beeld. Dit kavel wordt aangetekend verzonden en professioneel verpakt.

Nr. 13582579

Verkocht
Mestais - Madame Sans-Gene - Art Nouveau gepatineerd bronzen buste

Mestais - Madame Sans-Gene - Art Nouveau gepatineerd bronzen buste

Origineel 1893-1900 Art Nouveau Mestais gesigneerde bronze buste/sculptuur van Madame Sans-Gene.
Dit bronzen beeld is uitgevoerd in gegoten brons bruin gepatineerde afweking en op de rugzijde gesigneerd; mestais.
Het beeld staat op een marmeren sokkel voorzien van een messing plaatje met de tekst; MME sans-gene 1e acte.

Madame Sans-Gene is de hoofdpersoon in een toneelstuk (historische comedy) geschreven in het jaar 1893, door Victorien Sardou en Emile Moreau. Dit toneelstuk gaat over het leven van de vrouw van Francois Joseph Lefebvre (Hertog van Dantzig),die tijdens de regeer periode van Napoleon Bonaparte de functie van militair en maarschalk had.
Dit toneelstuk is vele malen uitgevoerd en zelfs verfilmd; in 1893 (toneelstuk) van Sardou en Emile Moreau, in 1915 (opera) door Umberto Giordano, in 1911 (film) hoofdpers. Gabriele Rejane, in 1925 (film) hoofdpers. Gloria Swanson, in 1941 (film) door Roger Richebe, in 1945 (film) met Jose Maurer, in 1961 (film) met Sophia Loren.

Afmetingen; 40 cm hoog.
Gewicht; 5.3 kg.
Conditie; In goede orginele staat vertoont leeftijds gerelateerde slijtage aan de bruine patineerlaag,zie foto's en wat kleine chipjes bij de marmeren sokkel,dit betreft ook een origineel beeld.

Dit kavel wordt aangetekend verzonden en professioneel verpakt.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object