Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 13564421

Verkocht
1975 FORD Gran Torino V8 351 cc in Starsky & Hutch Style - Cult 70s TV-serie!
Eindbod
€ 15.001
339 weken geleden

1975 FORD Gran Torino V8 351 cc in Starsky & Hutch Style - Cult 70s TV-serie!

Ik bied te koop aan een FORD Gran Torino gebouwd in 1975; hij is in de opvallende stijl van Starsky & Hutch (< het koetswerk is geschilderd, geen stickers!), cult TV serie uit de jaren‘70. De auto komt oorspronkelijk uit Californië (geïmporteerd in 2013) en is nu geregistreerd in Duitsland met een nieuwe Tüv en uitlaatemissietest. Hij heeft ook een H-plaat omdat hij meer dan 30 jaar oud is. Hij heeft een 351cc V8-motor, dit komt neer op ~ 5.7 ltr., en een kilometerstand van ca.130,000 km. Voor de SVA (in 2017), moest nog meer werk gedaan worden aan de auto. Omdat de auto nooit volledig gerestaureerd is, is hij natuurlijk niet zonder visuele, leeftijdsgebonden gebreken en tekenen van slijtage. Maar aangezien hij recent de Duitse keuring heeft doorstaan is het vanzelfsprekend dat vanuit technisch oogpunt deze zeldzame Gran Torino perfect in orde is. Motor loopt goed en de versnellingen schakelen soepel, een fantastische V8 geluid & gevoel gevend. Met uitzondering van de 'Starsky & Hutch' lak en de Wolfrace lichtmetalen velgen en de banden met witte letters is de auto, in alle opzichten, in volledig originele staat. Er lijkt ook geen belangrijke of aanzienlijke schade te zijn die dringend restauratiewerk vereist. Voor iedereen op zoek naar een cult-object of iets buitengewoons op vier wielen, is dit uw kans! Hier en nu op Catawiki voor een speciale prijs! Als u nog twijfelt of een mogelijke teleurstelling wil vermijden, koop dan niet en breng geen bod uit voor u deze auto met uw eigen ogen gezien heeft. Locatie: 52070 Aachen (NRW / Germany)

Nr. 13564421

Verkocht
1975 FORD Gran Torino V8 351 cc in Starsky & Hutch Style - Cult 70s TV-serie!

1975 FORD Gran Torino V8 351 cc in Starsky & Hutch Style - Cult 70s TV-serie!

Ik bied te koop aan een FORD Gran Torino gebouwd in 1975; hij is in de opvallende stijl van Starsky & Hutch (< het koetswerk is geschilderd, geen stickers!), cult TV serie uit de jaren‘70.
De auto komt oorspronkelijk uit Californië (geïmporteerd in 2013) en is nu geregistreerd in Duitsland met een nieuwe Tüv en uitlaatemissietest. Hij heeft ook een H-plaat omdat hij meer dan 30 jaar oud is.
Hij heeft een 351cc V8-motor, dit komt neer op ~ 5.7 ltr., en een kilometerstand van ca.130,000 km.
Voor de SVA (in 2017), moest nog meer werk gedaan worden aan de auto. Omdat de auto nooit volledig gerestaureerd is, is hij natuurlijk niet zonder visuele, leeftijdsgebonden gebreken en tekenen van slijtage.
Maar aangezien hij recent de Duitse keuring heeft doorstaan is het vanzelfsprekend dat vanuit technisch oogpunt deze zeldzame Gran Torino perfect in orde is. Motor loopt goed en de versnellingen schakelen soepel, een fantastische V8 geluid & gevoel gevend. Met uitzondering van de 'Starsky & Hutch' lak en de Wolfrace lichtmetalen velgen en de banden met witte letters is de auto, in alle opzichten, in volledig originele staat.
Er lijkt ook geen belangrijke of aanzienlijke schade te zijn die dringend restauratiewerk vereist.
Voor iedereen op zoek naar een cult-object of iets buitengewoons op vier wielen, is dit uw kans! Hier en nu op Catawiki voor een speciale prijs!

Als u nog twijfelt of een mogelijke teleurstelling wil vermijden, koop dan niet en breng geen bod uit voor u deze auto met uw eigen ogen gezien heeft. Locatie: 52070 Aachen (NRW / Germany)

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object