Nr. 13237809

Verkocht
Blaupunkt Symphony 1991
Eindbod
€ 436
346 weken geleden

Blaupunkt Symphony 1991

Porsche heeft in 1991 dit Blaupunkt model Symphony (7649898070) toegevoegd aan de optie-lijst (M-nr 328). Deze kwalitatieve top-autoradio heeft zijn waarde bewezen en is inmiddels een geliefde en gezochte accessoire door Porsche eigenaren. De Symphony is getest en zowel de radio (ontvangst en weergave) als de cassette functioneren uitstekend. Krachtige weergave met goede instellingsmogelijkheden door bass, tremble, balans en fader. Geadviseerd wordt voor alle mogelijkheden/toepassingen om via internet een kopie van een handleiding te vragen. Voor het uiterlijk geven de foto's het juiste beeld weer. Als min punt wordt vermeld dat de aan/uit knop door de eigenaar is beschadigd en gerepareerd maar deze functioneert prima, zowel aan/uit als volume en balans. Plus punt is dat de Quick-out beugel is verwijderd en vervangen door zeldzame originele front stripjes. De Symphony wordt geleverd met de originele code-kaart (met toelichting hoe te decoderen) , een inbouw box met pinnen en 4 luidspreker stekkers. De Blaupunkt Symphony wordt goed verpakt, verzekerd en aangetekend verzonden.

Nr. 13237809

Verkocht
Blaupunkt Symphony 1991

Blaupunkt Symphony 1991

Porsche heeft in 1991 dit Blaupunkt model Symphony (7649898070) toegevoegd aan de optie-lijst (M-nr 328). Deze kwalitatieve top-autoradio heeft zijn waarde bewezen en is inmiddels een geliefde en gezochte accessoire door Porsche eigenaren. De Symphony is getest en zowel de radio (ontvangst en weergave) als de cassette functioneren uitstekend. Krachtige weergave met goede instellingsmogelijkheden door bass, tremble, balans en fader. Geadviseerd wordt voor alle mogelijkheden/toepassingen om via internet een kopie van een handleiding te vragen. Voor het uiterlijk geven de foto's het juiste beeld weer. Als min punt wordt vermeld dat de aan/uit knop door de eigenaar is beschadigd en gerepareerd maar deze functioneert prima, zowel aan/uit als volume en balans. Plus punt is dat de Quick-out beugel is verwijderd en vervangen door zeldzame originele front stripjes. De Symphony wordt geleverd met de originele code-kaart (met toelichting hoe te decoderen) , een inbouw box met pinnen en 4 luidspreker stekkers.
De Blaupunkt Symphony wordt goed verpakt, verzekerd en aangetekend verzonden.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object