Nr. 12960471

Niet meer beschikbaar
Porsche 997 Turbo Convertible - 9FF omgebouwd naar 1000 pk - Bouwjaar 2009
Bieden gesloten
347 weken geleden

Porsche 997 Turbo Convertible - 9FF omgebouwd naar 1000 pk - Bouwjaar 2009

Een unieke kans om een Porsche Turbo Cabrio met 1000 pk te verwerven voor een prijs die lager is dan de kosten van de conversie! De auto kwam tot de 9FF Fahrzeugtechnik GmbH fabriek in het jaar 2013, met een kilometerstand van 24.000 km. Ze hebben de auto opgewaardeerd tot 1000 pk, zoals u in de offerte kunt zien. De auto is altijd door een gecertificeerde Porsche garage onderhouden, wat wordt beschreven in het volledige serviceboekje. Tijdens de duur van de garantie, zijn alle servicediensten natuurlijk door 9FF uitgevoerd. U kunt deze Porsche net als een gewone auto elke dag rijden, maar je hebt de mogelijkheid om van 0 tot 300 km/h te gaan in slechts een paar seconden (ongeveer 17)! Dit is een Duitse auto, de BTW is apart gemeld, de auto heeft een geldige Duitse inspectie (TÜV) - APK - en uitlaatcontrole (AU) tot 11/2018. De auto is bij een ongeluk betrokken geweest, maar de schade is hersteld en van de schade is niets meer zichtbaar. Voor een prijs van €85.000 of hoger ontvangt u een compleet stel BBS winterbanden naast de oorspronkelijke 997 Turbo velgen; en voor een prijs van €90.000 of hoger krijgt u ook de carbon kuipstoelen getoond zoals in de laatste foto. De auto staat in Hamburg, Duitsland. Het kan worden bekeken op elk gewenst moment, het is nog steeds geregistreerd.

Nr. 12960471

Niet meer beschikbaar
Porsche 997 Turbo Convertible - 9FF omgebouwd naar 1000 pk - Bouwjaar 2009

Porsche 997 Turbo Convertible - 9FF omgebouwd naar 1000 pk - Bouwjaar 2009

Een unieke kans om een Porsche Turbo Cabrio met 1000 pk te verwerven voor een prijs die lager is dan de kosten van de conversie!
De auto kwam tot de 9FF Fahrzeugtechnik GmbH fabriek in het jaar 2013, met een kilometerstand van 24.000 km. Ze hebben de auto opgewaardeerd tot 1000 pk, zoals u in de offerte kunt zien.
De auto is altijd door een gecertificeerde Porsche garage onderhouden, wat wordt beschreven in het volledige serviceboekje.
Tijdens de duur van de garantie, zijn alle servicediensten natuurlijk door 9FF uitgevoerd.
U kunt deze Porsche net als een gewone auto elke dag rijden, maar je hebt de mogelijkheid om van 0 tot 300 km/h te gaan in slechts een paar seconden (ongeveer 17)!
Dit is een Duitse auto, de BTW is apart gemeld, de auto heeft een geldige Duitse inspectie (TÜV) - APK - en uitlaatcontrole (AU) tot 11/2018.

De auto is bij een ongeluk betrokken geweest, maar de schade is hersteld en van de schade is niets meer zichtbaar.

Voor een prijs van €85.000 of hoger ontvangt u een compleet stel BBS winterbanden naast de oorspronkelijke 997 Turbo velgen; en voor een prijs van €90.000 of hoger krijgt u ook de carbon kuipstoelen getoond zoals in de laatste foto.

De auto staat in Hamburg, Duitsland. Het kan worden bekeken op elk gewenst moment, het is nog steeds geregistreerd.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object