Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 12511339

Verkocht
Renault - 4L Teilhol pickup - 1983
Eindbod
€ 3.600
346 weken geleden

Renault - 4L Teilhol pickup - 1983

Met meer dan 8 miljoen exemplaren geproduceerd van 1961 tot 1992, is de Renault 4 een van de meest populaire Franse auto‘s aller tijden. Zeer veelzijdig, efficiënt zowel in de stad als op het platteland, hij bracht vreugde aan vele ambachtelijke producenten die geëxtrapoleerde versies hebben voor off-road of voor het werk. Onder andere Teilhol is bijzonder goed bekend en gewaardeerd door fans van de Renault 4 voor het produceren van de Tangara, die gepresenteerd wordt als en erfgename van de Citroën Méhari. Maar Teilhol heeft ook andere modellen gebouwd gebaseerd op de Renault 4, met inbegrip van deze leuke pick-up truck. Het aangeboden voertuig dateert uit 1983 en heeft slechts zo‘n 90.000 km op de teller. Hij is in perfecte conditie en wordt nog regelmatig gebruikt door de huidige eigenaar die hem 15 jaar geleden heeft verkregen. Onderhoud is altijd met zorg uitgevoerd. Drainage gebeurde regelmatig en recente facturen voor het herstel van de koppeling en de achterste remmen zijn beschikbaar. De carrosserie is in gebruikte staat, maar gezond, en de onderkant ook. Aan de binnenkant, zal de bestuurdersstoel moeten worden vervangen. Voor de rest heeft dit voertuig zijn originele bogen en dekzeil. -Productie Teilhol - Up-to-date onderhoud. -originele bogen en dekzeil Geldige APK. -originele bogen en dekzeil Standaard Franse registratie, geldig MOT, dit voertuig kan worden bekeken in het Franse departement Loir-et-Cher.

Nr. 12511339

Verkocht
Renault - 4L Teilhol pickup - 1983

Renault - 4L Teilhol pickup - 1983

Met meer dan 8 miljoen exemplaren geproduceerd van 1961 tot 1992, is de Renault 4 een van de meest populaire Franse auto‘s aller tijden. Zeer veelzijdig, efficiënt zowel in de stad als op het platteland, hij bracht vreugde aan vele ambachtelijke producenten die geëxtrapoleerde versies hebben voor off-road of voor het werk.

Onder andere Teilhol is bijzonder goed bekend en gewaardeerd door fans van de Renault 4 voor het produceren van de Tangara, die gepresenteerd wordt als en erfgename van de Citroën Méhari. Maar Teilhol heeft ook andere modellen gebouwd gebaseerd op de Renault 4, met inbegrip van deze leuke pick-up truck.

Het aangeboden voertuig dateert uit 1983 en heeft slechts zo‘n 90.000 km op de teller. Hij is in perfecte conditie en wordt nog regelmatig gebruikt door de huidige eigenaar die hem 15 jaar geleden heeft verkregen. Onderhoud is altijd met zorg uitgevoerd. Drainage gebeurde regelmatig en recente facturen voor het herstel van de koppeling en de achterste remmen zijn beschikbaar. De carrosserie is in gebruikte staat, maar gezond, en de onderkant ook. Aan de binnenkant, zal de bestuurdersstoel moeten worden vervangen. Voor de rest heeft dit voertuig zijn originele bogen en dekzeil.

-Productie Teilhol
- Up-to-date onderhoud.
-originele bogen en dekzeil
Geldige APK.
-originele bogen en dekzeil

Standaard Franse registratie, geldig MOT, dit voertuig kan worden bekeken in het Franse departement Loir-et-Cher.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object