Nr. 11801533

Verkocht
Kiev 60: 6x6 SLR-camera met Arsat 1: 3,5/30mm 180 graden fisheye-objectief
Eindbod
€ 290
360 weken geleden

Kiev 60: 6x6 SLR-camera met Arsat 1: 3,5/30mm 180 graden fisheye-objectief

Kiev 60 is een medium formaat SLR camera film systeem vervaardigd door Arsenal fabriek in Kiev, Oekraïne. Het werd geproduceerd tussen 1984-1999. Een heerlijk eenvoudige camera... prachtige opnames op middenformaat. De Kiev 60 is geïnspireerd op de Pentacon Six. Doch de Kiev 60 is grondig opnieuw ontworpen. Een van de grootste kenmerken van de Kiev 60 is de compatibiliteit met veel van de Pentacon Six-lenzen. Er is gezegd dat het de moeite waard is om een Pentacon Six (of Kiev 60) te kopen om deze 35mm fisheye te kunnen gebruiken. Deze 30mm lens is een full-frame fish-eye lens voor medium formaat. Het heeft een diagonale hoek van 180 graden en is het breedste lens voor een 6x6-camera. (equivalent 16 mm lens op een 35 mm camera). Incl. tas, lensdoppen en 2 filters. Deze lens draagt ​​een opmerkelijke gelijkenis met de Carl Zeiss Oberkochen 30mm lens ontworpen voor Hasselblad. De West-Duitse Zeiss lens is te koop voor US $ 6.000, de kwaliteit van de beelden van de Arsat is vergelijkbaar met de Zeiss lens... Zie foto's voor eigen indruk. A thing of beauty is a joy forever... Aangetekende en verzekerde verzending.

Nr. 11801533

Verkocht
Kiev 60: 6x6 SLR-camera met Arsat 1: 3,5/30mm 180 graden fisheye-objectief

Kiev 60: 6x6 SLR-camera met Arsat 1: 3,5/30mm 180 graden fisheye-objectief

Kiev 60 is een medium formaat SLR camera film systeem vervaardigd door Arsenal fabriek in Kiev, Oekraïne. Het werd geproduceerd tussen 1984-1999.
Een heerlijk eenvoudige camera... prachtige opnames op middenformaat.
De Kiev 60 is geïnspireerd op de Pentacon Six. Doch de Kiev 60 is grondig opnieuw ontworpen. Een van de grootste kenmerken van de Kiev 60 is de compatibiliteit met veel van de Pentacon Six-lenzen. Er is gezegd dat het de moeite waard is om een Pentacon Six (of Kiev 60) te kopen om deze 35mm fisheye te kunnen gebruiken.

Deze 30mm lens is een full-frame fish-eye lens voor medium formaat. Het heeft een diagonale hoek van 180 graden en is het breedste lens voor een 6x6-camera. (equivalent 16 mm lens op een 35 mm camera). Incl. tas, lensdoppen en 2 filters. Deze lens draagt ​​een opmerkelijke gelijkenis met de Carl Zeiss Oberkochen 30mm lens ontworpen voor Hasselblad. De West-Duitse Zeiss lens is te koop voor US $ 6.000, de kwaliteit van de beelden van de Arsat is vergelijkbaar met de Zeiss lens...

Zie foto's voor eigen indruk.

A thing of beauty is a joy forever...

Aangetekende en verzekerde verzending.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object